Máte rádi zvířata a chcete v jejich přítomnosti prožít váš velký den? Pak právě pro vás je připravena V.I.P. zóna v brněnské zoo

26. květen 2022, 12:45

Nachází se v horní části zahrady mezi Dětskou zoo a expozicemi kiangů. V tomto netradičním a zajímavém prostředí s kapacitou až 100 osob můžete uspořádat narozeninovou párty, rozlučku se svobodou nebo přímo svatební obřad. Kromě toho lze ve V.I.P. zóně pořádat workshopy, přátelská setkání, firemní oslavy Dne dětí, výjezdní porady nebo teambuildingové akce.

Mniší hora se tak otevřela jednotlivcům i firmám jinak, než jako běžná prohlídka našich expozic. Milovníci zvířat s ní mohou spojit významný životní mezník a firmy utužit mezilidské vztahy a pobavit se v atraktivním prostředí zoologické zahrady. Hosté V.I.P. zóny mají možnost využít skupinový gril a také zázemí, které ocení především při přípravě cateringu.

VIP zona1

Někteří klienti mají zájem pouze o prostory V.I.P. zóny, jiní pobyt u nás chtějí spojit se zajímavým a unikátním zážitkem. I tuto možnost nabízíme a zážitků vám nabízíme celou řadu. Stačí si jen vybrat. 

Více se dozvíte na Svatba v zoo | Zoo Brno 

VIP zona2