Kam za luxusní dovolenou

25. květen 2020, 3:43
Kam za luxusní dovolenou

Tenhle rok jste opravdu dřeli a cítíte, že si zasloužíte pořádnou odměnu? Kde jinde si dokonale odpočinete a načerpáte nové síly než na luxusní dovolené. Nechte se hýčkat jako král. V luxusním prostředí se špičkovými službami z vás stres spadne jako mávnutím kouzelného proutku.

Ne každá drahá dovolená ale zákonitě bude luxusní. Po celém světě najdete spoustu míst, která si hrají na VIP, ve skutečnosti ale nic nadstandardního nenabízí. Náš článek je tu od toho, aby vám představil místa ideální pro luxusní dovolenou. Rovnou přidáváme tipy na kvalitní hotely, s jejichž výběrem nikdy nešlápnete vedle.

Maledivy, hotel Meeru Island Resort & Spa

To nejlepší zažijete na Maledivách. Dokonale tyrkysová vody kontrastující s bělostnou barvou písku, romantické vodní vily a špičkové služby. A co ubytování? Na Maledivách se to luxusními resorty jen hemží. Doporučit můžeme 4hvězdičkový Meeru Island Resort & Spa na ostrově Meerufenfush, který vám splní veškeré vaše sny. Bude těžké uvěřit, že nejste v ráji!

Až si pořádně odpočinete a užijete všechny služby, jaké vám hotel nabídne, vydejte se na průzkum zdejšího podmořského života. Patří mezi ty nejrozmanitější na světě. Zaplavat si zde můžete s murénami, menšími druhy žraloků, chobotnicemi, želvami či rejnoky.

Do tohoto ráje byste se nejraději rozjeli hned? Podívejte se na nabídku akčních zájezdů na Maledivy. Stačí si zajistit akční letenky a takový ráj máte na dosah.

Mauricius, hotel LUX Le Morne

Dlouhé pobřeží s perfektními plážemi, z jedné strany obklopené azurovým mořem, z druhé palmami a bohatou vegetací. Mauricius je ukázkovým příkladem luxusní exotické destinace sám o sobě, když ale vyberete dobrý hotel, svou dovolenou ještě povýšíte na vyšší level.

Jedním z nejlepších hotelů na Mauriciu je LUX Le Morne. Nachází se hned u snové pláže a nabídne vám prostředí na vysoké úrovni. Pojmenován je po majestátní hoře Le Morne Brabant, která je symbolem ostrova. Udělejte si na ni výšlap nebo ji obkružte při soukromém vyhlídkovém letu.

Už se vidíte na zdejších pohádkových plážích, jak popíjíte úžasné drinky díky využití nabídek all inclusive? Podívejte se na nabídku akčních zájezdů na Mauricius.

Seychely,  Le Domaine de L'Orangeraie Resort & Spa

Exotický ostrovní ráj na zemi, to jsou Seychely. Ikonické žulové balvany tady leží na krásných písečných plážích, omývají je průzračně čisté vody Indického oceánu. Ať už zůstanete na hlavním ostrově Mahé, či se vydáte na menší Praslin, jistě budete spokojení. Chcete jen to nejlepší? Zamiřte na tajný klenot Seychel – ostrůvek La Digue.

Seychely jsou luxusem samy o sobě, i proto je zde opravdu široká nabídka prvotřídních hotelů s kvalitními službami. Doporučit můžeme Le Domaine de L'Orangeraie Resort & Spa. Obklopeni tropickou vegetací si budete připadat jako v jiném světě. Blízko budete mít ty nejlepší pláže ostrova La Digue.

Jsou Seychely vaším snem? Podívejte se na nabídku akčních zájezdů na Seychely a třeba se sem co nevidět vypravíte.

Kuba, Iberostar Selection Varadero

Ve vyhlášeném letovisku Varadero najdete perfektní podmínky pro luxusní dovolenou. Nebude chybět dlouhá pláž pokrytá bílým pískem ani dokonale modré moře. Když si pro ubytování vyberete například hotel Iberostar Selection Varadero, dost možná si budete přát zůstat tady už navždy! Služby v tomto hotelu vás totiž ohromí. Chcete poznat typickou kubánskou atmosféru? Z Varadera podnikněte výlet do Havany.

Láká vás luxusní dovolená v Karibiku? Podívejte se na nabídku akčních zájezdů na Kubu a vybírejte.

Barbados, Beach View

Poznejte jednu z nejkrásnějších destinací světa! Barbados možná znáte jako rodiště zpěvačky Rihanny, tento ostrov je ale domovem hned několika nejkrásnějších pláží světa. Bělostný písek, tyrkysová voda, zelené palmy a silné sluneční paprsky – to je Barbados.

Ubytujte se v hotelu Beach View a zažijte dovolenou svého života. Do každého dne se vzbudíte s výhledem na dokonalé moře, s tím stejným pohledem budete i usínat. Kvalita zdejšího servisu je pak vyhlášená.

Rádi byste prožili luxusní dovolenou v Karibiku? Podívejte se na nabídku akčních zájezdů na Barbados.

Ať už budete dovolenou plánovat nebo se rozhodnete spontánně, vždy můžete využít nabízených zájezdů last minute a vyrazit prakticky kdykoliv.