Jonny Lang představuje nový videoklip „Stronger Together“

9. listopad 2017, 23:17
Jonny Lang představuje nový videoklip „Stronger Together“

Americká bluesová hvězda Jonny Lang představuje nový videoklip ke skladbě „Stronger Together“ z nového studiového alba Signs. Tato, ale i další skladby zazní naživo 13. listopadu v pražském Lucerna Music Baru. Pro Jonnyho Langa bude tento koncert českou premiérou.

„Pro někoho může být píseň úžasná věc. Může být tím, co obrátí celý váš život naruby. Když dokončím nějaký projekt, vždycky jsem přesvědčený o tom, že jsem naprosto vyčerpal studnici všech svých tvůrčích schopností, ke kterým mám přístup, a pak najednou za rok to začne znovu. Nemáte vůbec kontrolu nad tím, kdy se to stane, ale když už to přijde, tak se pokusím dostat z toho co nejvíc a nahrát to. O „Stronger Together“ si pamatuji, že jsem seděl se svou ženou a hrál jí melodii a akordy k téhle skladbě a ptal jsem se jí, zda se jí to líbí. Řekla, že bych si to měl zapsat. Často se jí ptám, jestli stojí za to něco dodělávat, a tomuhle dala zelenou. Dělám to tak od svých 13 let, co cestuju po světě a hraju. Některé věci zestárnou, ale právě tyhle úžasné chvíle převažují. Pořád to miluji a možnost dělat to, co milujete, je naprosto úžasná."

Každý, kdo původně objevil Jonnyho Langa díky jeho divoké instrumentální tvorbě se bude bavit obrovskými kytarovými tóny a výraznými sóly. Ti, kteří oceňovali jeho růst jako poctivého a vášnivého skladatele, zjistí že poctivosti a vášně není nikdy dost. Na posledním albu Signs potvrzuje svůj zájem o blues a kytaru, ale také moderní přístup, který z něj činí jedinečného umělce.

Jonny Lang – Stronger Together

Od vydání svého debutového alba má držitel ceny Grammy Jonny Lang reputaci jednoho z nejlepších koncertních umělců a kytaristů své generace. Díky svému talentu se mu dostalo příležitosti zahrát si s takovými jmény, jako jsou The Rolling Stones, B.B. King, Aerosmith a Buddy Guy, s kterým momentálně koncertuje.

Vstupenky jsou k dispozici v předprodejních sítích Ticketpro a Goout.

Více informací na: http://www.livermusic.cz/

Nejznámější skladby Jonnyho Langa:

Lie To Me: https://www.youtube.com/watch?v=3tigVYfHVmQ

Still Rainin´: https://www.youtube.com/watch?v=mn560Wesh-4

Breakin´ Me  https://www.youtube.com/watch?v=ySt-ubYiGw8