Jan Bendig s bratrem Marsellem v novém songu našli „tu pravou“

15. duben 2020, 11:59
Jan Bendig s bratrem Marsellem v novém songu našli „tu pravou“

V době, kdy je dobrých zpráv pomálu, vydávají Jan Bendig a jeho bratr Marsell dynamický song o lásce s názvem Ta pravá. Během jednoho týdne napsali hudbu i text a v tomto krátkém čase vznikl také videoklip.

„Vzhledem k aktuální situaci je kolem nás spousta negativních informací, a tak nás napadlo složit něco pozitivního a o lásce. Podařilo se nám opravdu během týdne složit hudbu, otextovat a natočit klip. Song je o dívce, se kterou chceme strávit zbytek života, protože je prostě ta pravá,“ vysvětluje Honza. Jedná se již o třetí duet, který spolu bratři na nazpívali, za sebou už mají úspěšné písně Luma a Imar Me Džav. 

Marsella, který ztvárnil hlavní roli v seriálu Lynč, nyní můžete opět vidět na televizních obrazovkách, a to v soutěži SuperStar. V bratrovi má velkou oporu. „Šel jsem tam Marsella doprovodit a přiznám se, že jsem měl snad větší trému než on. Porota si mě dokonce zavolala a já se opravdu v představách a pocitech vrátil o deset let zpátky. Marsell to zvládl krásně. Určitě mu budu v dalších kolech moc fandit.“ Popisuje zpěvák, který si soutěží sám prošel, své dojmy.

Vyhlášený nouzový stav kvůli koronaviru se dotkl i Honzy Bendiga. „Zatím jsem přišel o 12 koncertů a u dalších se uvidí. Pořadatelé naštěstí vyčkávají, tak snad karanténa brzy skončí a já se opět vrátím na pódia. Musím se přiznat, že mi koncertování a kontakt s publikem neskutečně chybí. Naštěstí jsem si teď za Prahou pořídit nové bydlení, takže během zařizování domu přicházím na jiné myšlenky.“