Jaké jsou tři základní pilíře šťastného a spokojeného života?

1. září 2020, 22:21
Jaké jsou tři základní pilíře šťastného a spokojeného života?

Jaké jsou tři základní pilíře šťastného a spokojeného života? Ve ŠKOLE PLNĚNÍ PŘÁNÍ věří, že je to LÁSKA, ZDRAVÍ a HOJNOST. Vše je zároveň propojené a jedno bez druhého nemůže být v rovnováze. Každý z nás si pod těmito pojmy představí něco jiného. Ve ŠKOLE PLNĚNÍ PŘÁNÍ nabízejí speciální AKADEMIE, kde zkušení lektoři a koučové předávají klientům své vědomosti, poznatky a zkušenosti a snaží se ukázat a naučit, jak prožít šťastný a plnohodnotný život.

Za projektem Školy plnění přání stojí zakladatelka Marina Martinů Šulcová, která klienty učí, jak změnit přání v realitu. A právě to, jak změnit přání v realitu, je součástí každé jednotlivé akademie. Jak tvrdí Marina, „přístup a myšlení je klíčem k našemu vlastnímu štěstí a úspěchu. V rámci akademií s kolegy představujeme ucelený systém, jak si správně přát, aby se naše přání stala skutečností. Jsme schopni vytvořit ve svém životě cokoli, co si přejeme. V části akademií věnované našim přáním popisuji souhrn afirmací, krátkých inspirujících tvrzení, vizualizací, vytváření žádoucích objektů nebo událostí. Když změníme myšlenky na ty pravé, potom naše myšlení změní nás, naše okolí, naše vztahy a přivolá k nám do života žádoucí blaho.“

Akademie jsou zaměřené na tři pilíře, které utváří náš život, naše myšlenky i naše hodnoty. Jsou to workshopy zaměřené na LÁSKU, ZDRAVÍ a HOJNOST, a navíc jsou obohacené komplexnějšími znalostmi lektorů, se kterými Škola plnění přání spolupracuje. Cílem akademií je předat ve zkrácené formě základ tématu, praktické využití a vzájemnou provázanost pilířů. „Získané znalosti mohou účastnící používat okamžitě ve svém běžném životě“, dodává Marina. V každé akademii jsou vždy tři lektoři, kteří předávají své znalosti a pomohou s orientací v otázkách vašeho osobního rozvoje.

Jakých akademií se můžete zúčastnit?

Všechny akademie propojuje kurz Mariny Jak změnit přání v realitu. V každé jednotlivé akademii je první část vždy zaměřená na správné nastavení naší mysli, jak se otevřít svým přáním a pozitivnímu vnímaní světa i blízkého okolí. Navíc si účastníci vytvoří osobní afirmaci, která jim pomůže přenastavit dosavadní myšlení. Akademie jsou rozdělené na teoretické i praktické části, jako jsou různá cvičení nebo meditace.

Na akademii Jak přivést ZDRAVÍ do života se lidé dozvědí o základních aspektech péče o zdraví, o novinkách z oboru medicíny a neurovědy. Pochopí, jak je důležité v rámci zdraví pečovat o mikrobiotu, jaký vliv na celkový zdravotní stav má epigenetika a mnoho dalšího.

Akademie Jak přivést LÁSKU do života klientům představí způsoby, jak zlepšit jejich „vztahovou situaci.“ Pro každého LÁSKA znamená něco jiného, každý z nás řeší v různých životních etapách „jiné formy lásky“. V rámci této akademie se dozvíte, co vše můžete pro zlepšení své „vztahové situace“ udělat. A jak už to bývá – začít musíte vždy u sebe! 

V poslední zmiňované akademii se dozvíte, co vám brání žít v HOJNOSTI a co udělat proto, aby vaše mysl byla správně nastavena a cesta k hojnosti otevřená.  

Udělejte ve svém životě změnu!

www.skolaplneniprani.cz