Jak vypadat módně a originálně? - poradíme, která trička vybrat

11. duben 2022, 11:27

Chcete-li být originální a vytvářet řadu neodolatelných outfitů, můžete si pořídit kvalitní tričko s potiskem. Samotný potisk pak může mít mnoho podob. Nemusí se jednat pouze o logo, ale také o nápisy, zdařilé grafické kousky či jiné zajímavé obrázky. Na následujících řádcích vám tak dáme užitečné tipy a rady na to, podle čeho tričko s potiskem vybírat. Čtěte a inspirujte se s námi!

jak-vypadat-modne-a-originalne-poradime-ktera-tricka-vybrat

Podle jakých parametrů můžeme vybírat tričko s potiskem?

Tričko s potiskem můžeme vybírat na základě různých kritérií. Začneme střihem. V módě jsou zejména slim fit trička, která dobře obepnou postavu a vyrýsují ženské i mužské tvary. Tento typ trika se hodí zejména pro normální nebo štíhlou postavu. Máte-li nějaké to kilo navíc, vsaďte na tričko s potiskem v regular fit či v relaxed fit střihu. Ten je volnější a poskytne vám vysokou míru komfortu. Dále bychom se měli zaměřit na výstřih a samotné logo. Výstřih do V vám opticky prodlouží šíji, klasický kulatý střih pak sluší každé postavě bez výjimky. Podle ročního období pak volíme trička s krátkým či s dlouhým rukávem. Speciálním hitem letošní sezóny budou tzv. tank topy. S těmi nešlápnete vedle. A teď k samotnému potisku. V kurzu budou velké i menší potisky. Volit můžete trefná loga, která vystihují váš charakter. Velké oblíbenosti se pak těší i vkusné nápisy či zajímavá grafika. Na výběr pak máme i  trička s již hotovými potisky. Mrkněte třeba na tričko s potiskem na Trickovy.cz. Větší originalitu vám však zaručí vámi navržený kousek. Nebojte se tak experimentovat a vytvořte si tričko tzv. na míru! Okolí bude koukat.                      

Jaké materiály, barvy, vzory a motivy budou letos in?

Chceme-li být v letošní sezóně in, měli bychom se zaměřit i na trendy materiály, barvy, vzory a motivy. Jaké tedy budou hrát letos prim? Dobře uděláte, zvolíte-li si tričko s potiskem z přírodních materiálů. Taková trika mají hned několik výhod. Jsou prodyšná a příjemná na dotek. Dále jsou trika z přírodních tkanin i tzv. udržitelná. Udržitelný způsob života již akcentují ti největší světoví výrobci. Vždy je tak z čeho vybírat. Co se týče barev, budou in ty přírodní a pastelové. Pro milovníky extravagantních kousků jsou tu červené tóny barev. V rudém tričku s potiskem zaujmete hned na první pohled. Vyhýbat se pak nemusíte ani svítivým neonovým barvám. K těm už zvolte jen menší decentní potisk. Díky tomu bude váš outfit výrazný, ale nebude působit nevkusně. Tričko s potiskem může mít i nejrůznější vzory a motivy. Ty bychom však měli volit uvážlivě. Příliš výrazné vzory a motivy by si nemusely s originálními nápisy rozumět. Podívejte se třeba na vtipná trička na Trickovy.cz.                

Jak tričko navrhnout?

Zde máme několik možností. Můžeme volit již natištěná trička, která výrobci často řadí do nejrůznějších kategorií, jako jsou např. sporty, narozeniny, zvířata, oslavy apod.. Díky tomu můžeme obrázkem, nápisem či grafikou vyjádřit přesně to , co nás charakterizuje či jiná poselství, ke kterým inklinujeme a se kterými se ztotožňujeme. Další varianta je o chlup originálnější. Můžeme si totiž vytvořit zcela originální nápis či obrázek podle našich představ. Návrh pak jen necháme schválit daným výrobcem a originální kousek bude na světě. Nápisy mohou být i různě tučné a mohou mít různé styly písma. Záleží tak tedy opravdu jen na vás a na vašem jedinečném vkusu. Jedno je však jisté, s tričkem s potiskem na míru vytvoříte neotřelý outfit, který jen tak někdo neokopíruje.