Jak přežít letošní vlnu veder? Swimplaces vám ukáže nejlepší místa na koupání

26. červenec 2019, 16:11
Jak přežít letošní vlnu veder? Swimplaces vám ukáže nejlepší místa na koupání

Jestliže hledáte osvěžující koupačku, kde nemusíte řešit davy, chlór a občas ani povinné plavky, pak je apka Swimplaces přesně pro vás. A vůbec nevadí, že spoustu koupaček vůbec neznáte – s orientací ti pomůžou tipy a komentáře od ostatních uživatelů.

"Letní teploty lákají k vodě, proto chceme lidem nabídnout možnost vykoupat se i jinde než v přeplněných bazénech a na městských plovárnách."
Ivoš Gajdorus, zakladatel Swimplaces & Mapotic

Swimplaces je mobilní aplikace sloužící ke sdílení těch nejlepších míst na koupání v přírodě, která byla dříve známá pod názvem "Kde se koupat".

Díky široké komunitě lidí, kteří zde sdílí svá oblíbená místa na koupání, najdete v aplikaci nejrozsáhlejší databázi veřejných bazénů, jezer, přírodních koupališť, zatopených lomů a pískoven v nádherném prostředí, kde se můžete v parném létě zchladit, aniž byste se museli na jednom místě mačkat se spoustou lidí.

 Jaké funkce Swimplaces obsahuje?

 Swimplaces obsahuje spoustu užitečných funkcí, můžete například přidat své oblíbené místo tím, že do aplikace nahrajete jeho fotografii s GPS, nebo si vytvořit vlastní seznam oblíbených míst. Místa ke koupání mohou uživatelé hodnotit, komentovat a přidávat k nim fotografie, takže se vždy dozvíte vše potřebné. Swimplaces obsahuje i propojení na navigaci, takže vás na vybrané místo dovede.

 Na vylepšení aplikace Swimplaces neustále pracuje tým Mapotic, na jehož platformě od letoška Swimplaces běží a který se stará také o její úspěch na zahraničních trzích. Díky tomu zde najdete skvělá místa ke koupání i v Německu, Anglii, zajímavé pláže v Chorvatsku nebo přírodní horké prameny v Kalifornii.

 Co je to platforma Mapotic

 Jde o mapovací platformu s jednoduchým ovládáním, která umožňuje lidem vytvářet tématické mapy, přidávat nejrůznější body zájmu a sdílet je s širokou komunitou podobně naladěných lidí u nás i v zahraničí.
Aplikace Swimplaces je stále úspěšnější

Aplikaci si zatím stáhlo již více než 60 000 lidí, za létní sezónu přijde na web přes půl milionu návštěv. Komunita uživatelů vložila do aplikace více než 800 rybníků, přes 500 zatopených lomů a pískoven, téměř 80 termálních pramenů a více než 1000 veřejných koupališť a bazénů. K většině míst na koupání jsou přiřazeny fotografie, hodnocení a komentáře. Během letní sezóny využívají aplikaci tisíce uživatelů denně, někomu slouží i k plánování cest a dovolených.

Stačí si jen aplikaci Swimplaces bezplatně stáhnout do vašeho telefonu a můžete vyrazit k vodě.

Swimplaces lze navštívit na adrese:
https://www.swimplaces.com

 Mobilní aplikace Google Play:
https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.bioport.coupani&hl=en

 Mobilní aplikace App store:
https://apps.apple.com/cz/app/swim-places/id451021182