Ice Age live! Mamutí dobrodružství naživo!

2. září 2013, 13:07
Ice Age live! Mamutí dobrodružství naživo!

Mamut Manny, tygr Diego, lenochod Sid a další oblíbené postavičky ožijí v originální show pro celou rodinu.

Ice Age live! Mamutí dobrodružství je zbrusu nová zábavná show pro každého ve věku od 1 do 99 let. Toto představení vezme diváky na dobrodružnou cestu, přičemž děj příběhu je založen na třech celovečerných filmech, které vidělo snad každé dítě. Takže se můžete těšit na živé setkání s notoricky známými postavičkami, jako jsou mamut Manny, lenochod Sid, šavlozubý tygr Diego, a mnoha dalšími.

Celé představení bude samozřejmě uváděno s kvalitním českým dabingem.

Ice Age Live! A Mammoth Adventure produkoval a režíroval jeden z nejvýznamnějších „Live“ režisérů, který má na kontě režii takových bombastických představení, jako je například Cirque du Soleil - Ka či Dralion, a není jím nikdo jiný než pan Guy Caron, zatímco pod scénářem, hudbou a texty k písním jsou podepsáni Ella Louise Allaire a Martin Lord Ferguson (Cirque du Soleil, Holiday on Ice a APM Music).

Kostýmy vytvořil Michael Curry (Cirque du Soleil, Walt Disney, Olympijské hry).

„Toto je velký krok v rozvoji naší společnosti a skvěle splňuje naše ambice produkovat ty nejlepší představení pro publikum na celém světě a pracovat s těmi největšími profesionály.Tímto projektem jsme opravdu velmi nadšeni, „uvedl Caspar Gerwe, generální ředitel společnosti Stage Entertainment Touring Productions.

Joop van den Ende, prezident a zakladatel Stage Entertainment, dodává: „Jsem velmi hrdý na spojení s Twentieth Century Fox. Jsme rádi, že jsme tyto slavné postavičky přivedli k životu a můžeme je ještě více přiblížit jejich fanouškům po celém světě.“

Představení Ice Age Live! Mamutí dobrodružství je strhujícím zážitkem pro malé i velké, nejen pro fanoušky Doby ledové, ale pro každého, kdo tuto show uvidí.