Hvězdní TAKE 6 zazpívají v Českém Krumlově

10. duben 2019, 13:45
Hvězdní TAKE 6 zazpívají v Českém Krumlově

Prestižní Mezinárodní hudební festival Český Krumlov (http://festivalkrumlov.cz/) od 19. 7. do 10. 8. už po osmadvacáté ozdobí letní kulturní sezónu v České republice.

Návštěvníci si během tří týdnů mohou vychutnat celkem 23 koncertů napříč žánry v českokrumlovském hradu a zámku i v dalších objektech města zapsaného na seznam světového dědictví UNESCO a v jeho okolí. A to nejen v historických interiérech, ale také pod širým nebem, což dodává hudebním zážitkům osobité kouzlo. Pivovarská zahrada původem z 16. století bude 20. července patřit světově proslulému vokálnímu sextetu Take 6 (http://festivalkrumlov.cz/program-a-vstupenky/take-6/). Desetinásobní držitelé prestižní ceny Grammy společně se Severočeskou filharmonií Teplice rozezní prostor s výjimečným geniem loci moderním gospelem s jazzem, soulem, funkem, R&B a popem. Take 6 patří k nejvíce obdivovaným a capella souborům na světě, se svým koncertním programem objeli celou planetu a spolupracovali s řadou umělců, třeba s Rayem Charlesem, Ellou Fitzgerald, Whitney Houston…   

Vstupenky na festivalové koncerty jsou v prodeji on-line (http://festivalkrumlov.cz/program-a-vstupenky/) nebo v pobočkách společnosti Ticketstream po celé České republice a Infocentru v Českém Krumlově.