Herečka Andrea Hoffmannová začíná s režisérem Tomášem Svobodou natáčet nový snímek Dvě nevěsty a jedna svatba

30. červenec 2017, 12:22
Herečka Andrea Hoffmannová začíná s režisérem Tomášem Svobodou natáčet nový snímek Dvě nevěsty a jedna svatba

Do jedné z hlavních rolí maskérky v novém filmu Dvě nevěsty a jedna svatba podle scénáře Marcela Bystroně obsadil režisér Tomáš Svoboda herečku Andreu Hoffmannovou. Tento týden začíná s natáčením a ve filmu se představí mimo jiné po boku Anny Polívkové, Bohumila Klepla, Jaroslava Plesla, Jana Dolanského či Ester Geislerové.

„V novém filmu mě čeká role nejlepší kamarádky hlavní hrdinky, kterou hraje Anička Polívková. Je to pro mě krásná příležitost a zároveň  velká výzva a jsem moc ráda, že  mi režisér Svoboda dal takovou šanci. Natáčení teprve začne, ale  už jsme s panem režisérem měli nějaké schůzky ohledně  práce na  roli, takže mi to trochu připomíná práci na divadle, kdy se role průběžně vyvíjí a košatí a to mi vyhovuje. Na natáčení se moc těším,“ říká herečka Andrea Hoffmannová.

Herečku Andreu Hoffmannovou známe mimo jiné z filmů Pohádky pro Emu, Špunti na vodě či Strašidla. Film Dvě nevěsty a jedna svatba realizuje produkční společnost Happy Celulloid s.r.o. a Flamesite s.r.o.

SYNOPSE FILMU DVĚ NEVĚSTY A JEDNA SVATBA

Marie, typická městská singl, žije v Praze a pracuje v televizi jako moderátorka pořadu. Její rodina, spolu se sestrou Janou a jejím novým přítelem Jiřím, pochází z malé vesničky. Jana s Jiřím plánují po dlouhé době svatbu, na kterou je samozřejmě zvaná její sestra Marie se svým novým přítelem a kamarádkou. A proto se Marie po dlouhé době vrací do rodné vesničky. Televizní hvězda tam uchvátí majitele pivovaru, snoubence sestry, který se do Marie nechtěně zamiluje.  Ona ale nakonec Jirkovu osobnímu kouzlu a vášni podlehne a končí spolu nejen v posteli. Ale také u oltáře.

ANDREA HOFFMANNOVÁ

Vystudovala hudebně-dramatický obor na brněnské konzervatoři a osm let působila v angažmá ve Slováckém divadle v Uherském Hradišti. Zahrála si ve filmech Strašidla (Zdeněk Troška), Pohádky pro Emu (Rudolf Havlík) a Špunti na vodě (Jiří Chlumský). V lednu bude mít premiéru nová pohádka Zdeňka Trošky Čertoviny, kde ztvárnila jednu z hlavních rolí selky. S manželem Markem vychovává Andrea Hoffmannová dvouletou dceru Anastázii. Kromě herectví a rodiny se půvabná herečka věnuje také sportu, zajímá se o módu a ráda cestuje.