Hack, jak koupit vstupenky na akce levněji

13. prosinec 2017, 20:22
Hack, jak koupit vstupenky na akce levněji

Chystáte se na sportovní zápas, na koncert nebo do kina? Každá zábava něco stojí, proto si přečtěte, jak získat lístky výhodněji.

Každý z nás čas od času vyrazí za kulturou, jenže cena akcí se každý rok zvyšuje. Nemluvě o tom, když přijede zahraniční kapela nebo váš oblíbený tým hraje důležitý zápas. Co s tím? Tipli má pro vás řešení.

S Tipli získáte lístky na skvělé akce za pakatel

V čem spočívá kouzlo super levných akcí? Tipli je nákupní a věrnostní klub, který svým uživatelům přináší ty nejlepší nabídky na trhu. Díky Tipli vám neunikne žádná slevová akce. Těšit se můžete také na celou řadu slevových kupónů do vašich oblíbených e-shopů. A co je úplně nejlepší? Tipli vám z každého nákupu vrátí část peněz zpět.

Uvedené možnosti můžete vzájemně kombinovat a získat tak z nákupů na internetu maximum. Máte už nakoupeno? Nechte se inspirovat pro další nákupy v Tipli magazínu.

tipli_002 

Jak se dostat na vyprodaný koncert skupiny Metallica?

Jste fanouškem legendární hudební kapely Matellica, ale nestihl jste si koupit lístky na jejich pražský koncert v dubnu 2018? Nevěšte hlavu, i v tak bezvýchodné situaci existuje řešení. Nazývá se StubHub a jde o online tržiště lístků.

Lístky na vyprodaný koncert kapely Metallica zde zakoupíte už za 7 504 Kč. Tipli vám z ceny lístků vrátí 315,17 Kč.

Připravte se na Star Wars: Poslední z Jediů

Filmový hit letošního roku je tu. Film Star Wars: Poslední z Jediů má premiéru už 13. prosince.

Nemůžete se dočkat? Tak to pro vás máme další skvělou zprávu. Tipli vám zprostředkuje slevu 20 Kč na každý lístek do Cinema City. Při rodinné návštěvě tak ušetříte 80 Kč.

 tipli_03

Dopřejte si zážitek snů

Máte volný víkend, ale žádná kulturní akce vás neoslovila? Dopřejte si zážitek, na který si budete pamatovat celý život. Vyberte si z bohaté nabídky firmy Allegria podle svého gusta – ať už si chcete skočit padákem, projet se v Lamborghini nebo zajít na čokoládovou masáž.

Nakonec jste se rozhodli dát přednost romantické večeři pro dva v Žižkovské věži? Tipli vám z tohoto nákupu vrátí 129 Kč (z 2 999 Kč). 

Šetřete na každém nákupu přes internet s Tipli

Nalákali jsme vás natolik, že už někam vyrážíte? Tak ještě chvíli vydržte, protože chybí zodpovědět poslední otázka. Jak můžete využívat skvělé výhody Tipli i vy? Registrujte se zdarma na Tipli a staňte se členem toho nejvýhodnějšího nákupního a věrnostního klubu v Česku.