FUTURENTO – ideální vánoční dárek

31. říjen 2021, 20:53

FUTURENTO

FUTURENTO, akční týmová hra v Praze, která vás pohltí. Zažijte jedinečnou zábavu v originálním prostředí v délce až 180 minut. Překonejte všechny úkoly, které prověří logické myšlení, trpělivost, fyzickou kondici, a hlavně týmovou spolupráci. Vyzkoušejte překonat laserové bludiště, nafukovací atrakce, překážkové dráhy, logické a edukativní úkoly, skákat na trampolínách a u toho řešit šifry a mnoho dalších zajímavých úkolů. To vše a mnohem více Vás čeká ve FUTURENTO.

FUTURENTO

Plánujete výlet s rodinou či s přáteli a nevíte, co podniknout? FUTURENTO je to pravé místo za každého počasí, kde se budou bavit všichni. Ideální místo pro aktivní výlet se skvělou dostupností v Praze. Před hrou i po hře můžete využít plně vybavený bar.

Věnujte originální dárek, věnujte zážitek. FUTURENTO vouchery je ideální dárek pro každého pod stromeček. Zakupte zvýhodněné vouchery na E-SHOPU a udělejte radost svým blízkým.

FUTURENTO je také ideální místo pro uspořádaní narozeninové oslavy, rozlučky se svobodou, školního výletu či firemní akce se všemi službami.

FUTURENTO – akční týmová hra v Praze, která vás pohltí! Ideální vánoční dárek

www.futurento.cz

www.eshop.futurento.cz