FUTURENTO – akční týmová hra, která vás pohltí

24. říjen 2021, 23:56

FUTURENTO Zažijte jedinečnou zábavu v originálním prostředí v délce až 180 minut. Překonejte všechny úkoly, které prověří logické myšlení, trpělivost, fyzickou kondici, a hlavně týmovou spolupráci. Vyzkoušejte překonat laserové bludiště, nafukovací atrakce, překážkové dráhy, logické a edukativní úkoly, skákat na trampolínách a u toho řešit šifry a mnoho dalších zajímavých úkolů. To vše a mnohem více Vás čeká ve FUTURENTO.

FUTURENTO Plánujete výlet s rodinou či s přáteli a nevíte, co podniknout? FUTURENTO je to pravé místo za každého počasí, kde se budou bavit všichni. Ideální místo pro aktivní výlet se skvělou dostupností v Praze. Před hrou i po hře můžete využít plně vybavený bar.

FUTURENTO je také ideální místo pro uspořádaní narozeninové oslavy, rozlučky se svobodou, školního výletu či firemní akce se všemi službami.

Věnujte originální dárek, věnujte zážitek. FUTURENTO vouchery je ideální dárek pro každého pod stromeček. Zakupte zvýhodněné vouchery na E-SHOPU a udělejte radost svým blízkým. 

FUTURENTO – akční týmová hra v Praze, která vás pohltí!

www.futurento.cz