FROM přicházejí se závěrečným dílem své klipové trilogie s videoklipem "Najednou"

16. leden 2019, 9:23
FROM přicházejí se závěrečným dílem své klipové trilogie s videoklipem "Najednou"

Teplická kapela FROM natočila v roce 2015 videoklip k singlu „V síti“, který si zamilovali tisíce posluchačů napříč věkovým spektrem. Tím započala klipová trilogie, která se právě nyní dostává do svého závěru. FROM představují „Najednou“.

Ve videoklipu V síti diváci poprvé viděli postavu středoškolačky Kristýny, která si procházela kyberšikanou s fatálním důsledkem. V závěru klipu Kristýnu srazilo auto. Vzhledem k velkému množství reakcí a dotazů, jak to s postavou Kristýny dopadlo, přišla kapela FROM s nápadem, že na tento úspěšný videoklip dějově navážou v dalších skladbách. O rok později FROM přišli se singlem Láska. V tomto videu se hlavní hrdinka vrací do dětství, kde její příběh dostává další rozměr. Třetím dílem, singlem „Najednou“, se klipová trilogie uzavře.

Videoklip „Najednou“

https://www.youtube.com/watch?v=5S9oNu0u_Jw

„Najednou“ je pozitivní, energické a citové vyjádření lásky. Děj klipu diváky zavede do nemocnice, kde se Kristýna zotavuje po již zmíněné nehodě.  Vše, co hlavní hrdinka prožila má samozřejmě značné následky. FROM tímto pojetím videoklipu chtějí dát najevo podporu statisícům posluchačů a tisícovkám lidí, kteří psali komentáře i soukromé zprávy na sociální sítě kapely, kde se svěřovali se svými nelehkými životními situacemi. „Všichni jsme se během svého života dostali do situace, kdy jsme měli pocit, že něco nezvládneme, že to vzdáme. Ale když se dnes otočíme zpátky tak už víme, že bylo dobře, že jsme to dokázali. Že už další den může být ten, který vám změní život. Že v další moment, hodinu, minutu, může přijít něco, co vaše největší obavy a bolesti změní na štěstí. Je to vzkaz pro všechny, kteří nás mají rádi. Nesmíte to vzdát! A my vám to slibujeme taky. Nikdy to nevzdáme! A o to, abyste nás slyšeli, se budeme snažit ze všech svých sil,“ říká frontman kapely FROM Filip.

Kapela FROM vznikla v roce 2013.

Název kapely tvoří počáteční písmena jmen všech čtyř členů: Filip Kotek – zpěv, Richard Muller – basová kytara, Ondra Čermák – bicí, Martin Kolařík - kytara.

Kapela byla jedním z nejúspěšnějších hudebních nováčků roku 2015-2016. Jejich singl s názvem V síti se stal hitem internetu a k dnešnímu dni má téměř 4,5 milionu zhlédnutí na Youtube.

V roce 2018 kapela vydala debutové album Nekonečno, které obsahuje celkem 11 songů a reprezentuje skladby za celou dobu existence kapely. V současné době kapela již pracuje na novém materiálu, který by chtěla vydat na konci roku 2019.

https://www.fromband.cz/

https://www.facebook.com/F.R.O.M.kapela/

https://www.youtube.com/user/FROMofficial/feed