Festival Brod 1995 odhalil první jména; v srpnu zahrají Tři sestry, Cocotte Minute, Krausberry či Pekař

26. listopad 2019, 12:34
Festival Brod 1995 odhalil první jména; v srpnu zahrají Tři sestry, Cocotte Minute, Krausberry či Pekař

Prvním listopadovým pondělím odstartoval hudební festival Brod 1995 zveřejňování hvězd, které si 22. srpna 2020 zahrají v areálu Na Kutilce.

Mezi prvními jmény 7. ročníku festivalu, jenž tradičně spojuje všechny generace a vyniká přátelskou a pohodovou atmosférou, jsou legendární Tři sestry v čele s výrazným frontmanem Lou Fanánkem nebo absolutní špička klubové scény Coccote Minute. Dvojici kapel doplní Pekař se svojí skvěle šlapající kapelou, jehož song Bůh má na YouTube přes 14 mil. shlédnutí, a blues-rocková kapela Krausberry, která letos slaví 35 let na scéně. 

Brod 1995 každým rokem představuje to nejlepší z české a slovenské muziky a ani v roce 2020 tomu nebude jinak. Organizátoři slibují, že do Vánoc okoření line up ještě o další hvězdy. Bude se na co těšit. S prvními jmény byl zahájen i předprodej vstupenek. Za výhodnou cenu 350 Kč si je mohou zájemci pořídit na GoOut do konce prosince.

Více informací na www.brod1995.cz a www.facebook.com/ceskybrod1995.

Festival Brod 1995 vznikl před šesti lety jako vzpomínka na místo a atmosféru, odkud vzešel festival Rock for People. Zakladatel obou festivalů Petr Fořt se této ideje ujal a založil novou tradici, která umožňuje zažít festivalovou atmosféru v průběhu jednoho dne s kvalitní dramaturgií, plným komfortním servisem v přívětivé atmosféře i těm, kteří nemohou nebo nechtějí absolvovat několikadenní hudební maratóny, typické pro velké festivaly. Vytříbená česko-slovenská dramaturgie vytváří ucelený nabitý program festivalu v početné rodině českých hudebních festivalů.