DONY X DAVEE přinášejí vintage klip k tanečnímu songu Svítání

30. březen 2020, 12:50
DONY X DAVEE přinášejí vintage klip k tanečnímu songu Svítání

Dvojice DONY X DAVEE vydává po pilotním klipu Hollywood další videoklip z jejich nedávno vydané debutové desky. Tentokrát jde o video k tanečnímu tracku Svítání, které je celé laděné do nádechu vintage. Chtějí jím přinést fanouškům trochu příznivé energie do nelehkých časů. 

I tentokrát má klip pozitivní vibe. „Vydání jsme plánovali spíš na pozdní jaro nebo léto, ale kvůli situaci s Koronavirem klip vypouštíme teď, abychom trošku lidi povzbudili,“ vysvětluje Davee, vlastím jménem David Bisek, kterého si mohou diváci pamatovat z talentové soutěže Hlas Česko Slovenska.

O text skladby se postaral Marek Donát alias Dony, o hudbu pak, stejně jako na celém albu Hollywood, producent Abe z H16, který spolupracuje například s Majkem Spiritem. Natáčení probíhalo v Praze, hlavní role se ve videu vedle Donyho ujala jeho kamarádka a sousedka Kristýna. „Na rozdíl od pilotního klipu Hollywood bylo natáčení Svítání trochu punk, už jenom tím, že se Dony vžil moc do role a při natáčení vypil dvě lahve vína. Příští ráno jsem mu musel některé situace vyprávět. Byla legrace!“ Směje se Davee při vzpomínce na natáčení.