Dominika Hašková vysílá se svou kapelou DOMI singl I´m Not Alright

9. březen 2020, 13:50
Dominika Hašková vysílá se svou kapelou DOMI singl I´m Not Alright

Kapela Dominiky Haškové DOMI se na české scéně poprvé uvedla loni úspěšným debutovým singlem Let Me Follow. Nyní skupina představuje novinku I´m Not Alright, kde se ukazuje ve zcela jiném světle. V melancholickém singlu zpívá Dominika o sobě. A díky vlastní zpovědi nese píseň hloubku a silnou atmosféru, kterou podtrhuje jednoduchý videoklip. Na květen 2020 plánuje DOMI vydání EP a v létě odehrají i několik koncertů v Čechách.

„Písnička I´m Not Alright, tedy Nejsem v pohodě, je o mně. Napsala jsem ji před rokem, když jsem se rozešla s přítelem. Nikdy moc nemluvím o tom, jak se uvnitř cítím, snažím se neotravovat okolí vlastními splíny a svoje pocity jsem zvyklá v sobě dusit. Povídala jsem si o tom se spoluhráčem z kapely Benem. Vždycky když spolu píšeme novou věc, vyprávíme si o všem, co se zrovna děje v našich životech. A po tomto rozhovoru jsem dospěla k poznání, že je úplně v pohodě říct, že nejsi v pohodě. Jde o první krok k nápravě. A to se snažím všem vzkázat tímhle singlem,“ popisuje zpěvačka Dominika Hašková.

Talentovaná Dominika Hašková žije ve Velké Británii, kde vystudovala konzervatoř Leeds Colleger of Music a založila vyzrálé, energické a na české scéně velmi netradiční autorské uskupení DOMI, díky kterému si buduje vlastní slibnou uměleckou kariéru. A není jen dcerou slavného brankáře. DOMI je spojením několika národností, což skupině dodává zajímavý styl a různorodý pohled, který se v jistém okamžiku umělecky dokonale střetává.