Dobře naplánovaná dovolená: dar k nezaplacení

4. říjen 2021, 8:28
Dobře naplánovaná dovolená: dar k nezaplacení

Dovolená, to je jen váš čas, v němž má každá příjemná chvilka svou velkou cenu. Proto by byla škoda, kdybyste měli dlouhé minuty a hodiny trávit nad hledáním krásných míst a cílů, kam nejlépe zajet. Tuhle energii si ušetřete na sbírání zážitků a my vám s plánováním rádi pomůžeme. Stačí se jen začíst do magazínů našich edic Look at it! a Dovolená s nápadem.

Dovolená s ­nápadem

Novou ediční řadu Dovolená s nápadem jsme začali vydávat v roce 2021 a dosud v ní vyšly magazíny CYKLOvýlety a S DĚTMI za zážitky. Naším cílem je pomoci vám, našim čtenářům a turistům, se složitou přípravou plánu cesty na víkend nebo dovolenou. V agentuře m-ARK máme dlouholeté zkušenosti s cestováním a detailní znalosti prostředí, infrastruktury i služeb. O to vše, navíc okořeněné spoustou nápadů, se s vámi chceme podělit.

První titul CYKLOvýlety podrobně popisuje jedenáct lokalit na Moravě a v každé z nich jsou tři důkladně prověřené trasy s nejrůznějšími tipy na zajímavosti, které by byla škoda minout. Celkem tedy přináší třiatřicet detailně popsaných výletů s přesahem do Čech, Rakouska a na Slovensko, jejichž cílem je pohodová jízda, kterou zvládnou rodiny, páry i senioři. Tedy žádné hltání kilometrů, ale užívání si prostředí, ve kterém se pohybujeme, se zastávkami na dobré jídlo a pití nebo u nějaké památky.

batak11_fotom-ark_256

Magazín S DĚTMI za zážitky představuje turistické cíle nejen pro rodiny v patnácti moravských a slezských lokalitách. Zaměřili jsme se na atraktivity, které vznikly v posledních patnácti letech, takže je veřejnost mnohdy ještě nestačila objevit. Najdete tu nejen zábavní parky, ale i nenáročné procházky s krásnými výhledy, které sami máme rádi, nebo nekonečné sjezdy na koloběžkách a spoustu dalších tipů.

modra_zivavoda19_11_fotom-ark

NOVINKA PRŠÍ? Nevadí!

V novém magazínu najdete známá i neznámá místa v celé České republice, která můžete navštívit za nepříznivého počasí. Sto stran, patnáct lokalit na Moravě a více než stovka nápadů, kam vyrazit s vašimi potomky či vnoučaty.

Magazín je rozčleněný do jednotlivých krajů, ale možnosti, jak si výlety nebo dovolené vybrat a seřadit, jsou na téměř neomezené. Záleží na tom, co vás baví, nebo na jaké místo v Česku se chystáte. Jedinečná vědecko-zábavní centra, skvělá muzea se zážitkovými programy, osvědčené akvaparky i celoročně otevřené jeskyně nebo staré důlní štoly, kde se možná budete i trochu bát, to vše máte před sebou i s krásnými fotkami. A v každém kraji jsme také vybrali některé z vyhlášených cukráren, abyste si mohli zážitky i trochu osladit.

Magazíny z edice Dovolená s nápadem najdete v prodejnách novin a časopisů po celé republice, stojí 99 korun a můžete si je objednat i online na webových stránkách www.dovolenasnapadem.cz. Poštovné je zdarma a magazín vám přijde rovnou domů. Magazíny si můžete předplatit. Více informací zde: www.dovolenasnapadem.cz/predplatne

 DSN_PRSI-NEVADI21_titulka

Foto: ©m-ARK