Direct ve spotu ukazuje, že je normální zůstat doma

15. duben 2020, 15:49
Direct ve spotu ukazuje, že je normální zůstat doma

Direct pojišťovna se rozhodla svůj reklamní čas v televizi využít k tomu, aby ukázala lidem, že je normální se na čas některých věcí vzdát, abychom všichni mohli žít zase normálně.

Je normální hrát si venku, je normální navštívit babičku a dědu, je normální dát si jedno točený. Je ale také normální se toho všeho na chvíli vzdát, abychom mohli žít zase normálně. Tak zní slova nového spotu Direct pojišťovny, která se rozhodla věnovat svůj reklamní čas v televizi důležitějšímu sdělení, protože teď je potřeba zůstat doma, aby nepříjemná opatření kvůli epidemii koronaviru mohla co nejdříve skončit. „Ve spotu diváci uvidí přímo lidi z našich týmů s nápisy, co je podle nich normální a čeho se museli kvůli současné situaci na čas vzdát. Jsme dojatí z toho, kolik se jich do přípravy zapojilo,“ říká mluvčí Directu Nela Maťašeje. 

Dvacetivteřinový spot poběží na programech stanice Prima v dubnu. Direct pojišťovna jej pak zařadí i na sociální sítě. 

Direct pojišťovna funguje z domovů. Home office má celá firma

Direct pojišťovna patří k firmám, ve kterých se podařilo všechny přesunout na home office. „Situaci týkající se koronaviru jsme od začátku sledovali a dělali jsme postupně taková opatření, abychom co nejvíc chránili klienty a také každého v týmu. V polovině března jsme se pak rozhodli vyhlásit celofiremní home office, na který jsme se předtím připravovali,“ popisuje Maťašeje s tím, že první kroky firma začala řešit už na konci ledna.

Velkým úspěchem je to, že se podařilo na home office přesunout tým call centra a také tým likvidace a specialistů, kteří po telefonu řeší nehody na vozidlech. Klienti ale nic nepoznají. Vše mohou stále vyřešit online nebo po telefonu.