Colours of Ostrava je více než jen hudební festival

14. červenec 2017, 12:26
Colours of Ostrava je více než jen hudební festival

Colours of Ostrava je jeden z největších a hlavně nejprogresivnějších hudebních festivalů, který se letos bude konat už 19. – 22. července. Výjimečný není jen díky skvělým vystoupením největších hudebních hvězd a unikátním industriálním prostředím Dolních Vítkovic, dostane vás i jeho bohatý doprovodný program. Zabavit se a protáhnout tělo můžete třeba v Rexona aktivní zóně, kde pro vás bude nachystána speciální lezecká stěna. Na vrcholku věže se navíc budete moci vyfotit pomocí obří selfie tyče s celým festivalovým areálem za zády. Přijeďte na Colours of Ostrava a kromě vystoupení svých oblíbených interpretů si zde dopřejte i aktivní odpočinek.   

Colours of Ostrava možná nemá tak dlouhou tradici, jako jiné festivaly, ale svým progresivním přístupem a jedinečností si každý rok získává více a více lidí. Díky tomu se z něj během pár let stal jeden z nejoblíbenějších festivalů, který každoročně přitáhne tisíce hudebních nadšenců. Tradičně se může pochlubit nejen největšími hvězdami světové hudební scény, ale i mladými progresivními umělci, kteří svou úspěšnou kariéru teprve startují. Letos se návštěvníci mohou těšit například na americkou rock-popovou kapelu Imagine Dragons, britskou multižánrovou skupinu Jamiroquai, americkou písničkářku Norah Jones nebo na francouzské elektro-housové duo Justice. Připraveno toho však bude mnohem víc.

Během dvaceti dvou předchozích ročníků se pořadatelé utvrdili v tom, že kromě zajímavých hudebních vystoupení chtějí mít návštěvníci festivalu také možnost si odpočinout a nabrat nové síly, vyzkoušet si zajímavé věci a mít zajištěnou hygienu. Ve spolupráci se značkou dámských i pánských deodorantů Rexona proto připravili speciální zónu. Návštěvníci si zde budou moci oddychnout na pohodlných Bananabags nebo si vyzkoušet jedinečnou lezeckou věž, která se dá překonat různými způsoby – po lezecké stěně, na lanech, nebo po schodech, vždy však budou muset zapojit své svaly. Odměnou pak bude nejen dobrý pocit z pohybu, ale také unikátní výhled na areál festivalu. Na vrcholu bude připravená obrovská selfie tyč, která nezapomenutelný okamžik s panoramou celého festivalu za zády pomůže uchovat. Tuto fotku budou moci rovnou sdílet na sociálních sítích, pochlubit se tak celému světu a po připojení hashtagu #rexonafest navíc získat zajímavé ceny.

Úskalí, na které návštěvníci hudebních festivalů naráží, jsou nekomfortní hygienické podmínky. Rexona však myslela i na to a připravila pro ně sprchy, ve kterých si umývání užijí, a to bez dlouhého čekání. Tento komfort si však budou muset zasloužit. Rexona podporuje aktivní styl života, proto budou speciální sprchy sloužit jako odměna pro ty, kteří po festivalovém areálu nachodí nejvíce kroků. Mechanismus, jak toho docílit, a jakým způsobem nachozené kroky zaznamenat, vysvětlí hostesky na místě.