Co koupit manželce, mamince nebo sestře: TOP 5 dárků k Vánocům

21. prosinec 2020, 10:40
Co koupit manželce, mamince nebo sestře: TOP 5 dárků k Vánocům

Vánoce, nejkrásnější období roku. Zdobení stromečku, vůně čerstvě upečeného cukroví a samozřejmě dárky pro naše nejbližší, nad kterými si často lámeme hlavu. V dnešním článku jsme tak pro vás připravili několik tipů na zajímavé vánoční dárky, které potěší ženy.

Adventní kalendář 

Adventní beauty kalendář se stal jedním z nejoblíbenějších dárků, a to nejen pod stromeček. Tahle neobyčejná krabička je rozdělena na několik menších částí, přičemž každá ukrývá kosmetický produkt pro každodenní použití. 

Existují pečující adventní kalendáře (obsahují přípravky pro péči o pleť či tělo), dekorativní (najdeme v něm přípravky dekorativní kosmetiky, například řasenky, rtěnky, oční stíny, laky na nehty, lesky na rty atd.) nebo parfémované, které obsahují miniatury parfémů. 

Maybelline Advent Calendar 2020 je adventní kalendář, který obsahuje 24 kusů dekorativní kosmetiky na rty, oči, obličej a nehty. 

Všechno pro ruce

Naše ruce potřebují důkladnou péči. Skvělým dárkem pod stromeček pro ženu bude pečující kosmetika na ruce, například sada krémů. Hledat můžete i sadu, která kromě krému obsahuje vyživující masku, scrub nebo oba produkty najednou. V tomto případě kosmetická sada poskytne možnost kvalitnější a komplitnější péče o pokožku rukou. 

Diář a zápisník

Nádherným a užitečným dárkem na Vánoce bude také diář nebo zápisník. Vše naplánovat, zapsat, stanovit termíny a sledovat výsledky – diář je vždy po ruce! Proč může být lepší než notebook či telefon? Snadno se vejde do batohu či kabelky, neodvádí pozornost k sociálním sítím a nepotřebuje nabíjet baterie. A dokonce ho můžete vyrobit vlastníma rukama. 

Vonné svíčky

Vonná svíčka je nepostradatelným prvkem výzdoby interiéru. Příjemné aroma a hra stínů vytváří jedinečnou atmosféru. Například Yankee Candle nabízí nádhernou vonnou svíčku All is Bright a svícen Holiday Party Votive Holder. Takový dárek nezanechá nikoho lhostejným. Doma nastolí příjemné pohodlí a zanechá jemnou citrusovou vůni. 

Kosmetická taštička

Trh nabízí různé typy kosmetických taštiček. Ta vámi vybraná by neměla být prázdná. Vložte do ní vzorky produktů péče o pleť nebo dekorativní kosmetiky, řasenku, sadu očních stínů nebo rtěnku v neutrálních odstínech.