Cirk La Putyka vydává album s hudbou k představení Risk. 19. listopadu jej pokřtí v La Fabrice Matěj Ruppert a Petr Kuchař

15. listopad 2013, 14:49
 Cirk La Putyka vydává album s hudbou k představení Risk. 19. listopadu jej pokřtí v La Fabrice Matěj Ruppert a Petr Kuchař

Přední český soubor nového cirkusu Cirk La Putyka vydává 19. listopadu album s hudbou k představení Risk, které mělo premiéru letos v lednu.

Hodinová nahrávka obsahuje dvacet skladeb, které sice vycházejí z živého doprovodu, ale rozvíjejí jej tak, aby album fungovalo samostatně. Autorsky i hudebně se na něm podílejí Jan Balcar (kytary, bicí nástroje, sound design), Andrej Rády (zpěv) a Jan Kletenský (klávesy, melodica). Na nahrávce zazní i mluvené slovo Jiřího Kohouta a dalších herců z představení. Desku pokřtí po představení Risk 19. listopadu v pražské La Fabrice zpěvák Matěj Ruppert a freestyle motokrosař Petr Kuchař. Autorem malby na obalu je Musa, o grafický design se postaral Vosa. Cena alba je 300 Kč, hned po křtu bude k dispozici vánoční balíček - ke dvěma a více vstupenkám koupeným na lednová představení Risku platí třetinová sleva na CD (tj. výsledná cena 200 Kč). Zájemci si nahrávku budou jinak moci pořídit na představeních Cirku La Putyka v La Fabrice nebo objednat na adrese [email protected].

Cirk La Putyka v současné době připravuje nová představeníPlayground v režii Jiřího Havelky (první a druhé uvedení 3. a 4. prosince, La Fabrika) a Airground v režii a choreografii Toma Rychetského (druhé uvedení 8. prosince, La Fabrika). Tyto inscenace budou mít premiéru v roce 2014. Více informací o programu, vstupenkách i souboru na www.laputyka.cz.