Chcete prodávat na podzimním Jarmarku OnaDnes.cz? Přihlaste se!

21. srpen 2014, 16:05
Chcete prodávat na podzimním Jarmarku OnaDnes.cz? Přihlaste se!

Dvanáctý Jarmark OnaDnes.cz se bude konat v sobotu 20. 9. 2014 v Průmyslovém paláci na Výstavišti v pražských Holešovicích. Generálním partnerem podzimního jarmarku je opět ETA, a. s., díky níž se u stánku firmy můžete seznámit s nejrychlejším parním hrncem na českém trhu. Představí vám ho šéfkuchař hotelu Lanterna Pavel Václavík, který ukáže i novinku určenou k výrobě domácích těstovin.

V úterý 26. srpna 2014 zahájíme registraci pro prodej na Jarmarku přes společnost Ticketon.cz. Nabízíme 700 prodejních míst, tentokrát ve Střední hale a v Pravém křídle Průmyslového paláce. Jedno prodejní místo o velikosti 1 x 0,6 m nebo 0,8 x 0,8 m stojí 200 Kč. Polovina z této částky půjde ve prospěch Nadace Terezy Maxové dětem.

Nadaci Terezy Maxové dětem může každý na místě také přispět libovolnou částkou do kasičky. Na její konto půjdou jako obvykle také peníze z charitativní tomboly, z dražby oblečení VIP hostů, z prodeje kávy Starbucks a z prodeje TERIBEAR True tea.

Komu pomohou vybrané peníze?

Sestry Žaneta a Jana z Náchoda vyrůstaly s rodiči v polorozpadlém domě bez teplé vody a dostatečného materiálního vybavení. Jejich maminka byla zbavena způsobilosti k právním úkonům a potýkala se s těžkými psychickými stavy. Díky dohledu a působení sociálních pracovníků se situace postupně zlepšuje. Žaneta i Jana jsou velmi šikovné a inteligentní dívky. Obě studují Vyšší zdravotnickou školu. Nadaci opakovaně prosí o podporu ve formě úhrady nákladů spojených s jejich studiem. Na tomto Jarmarku se jim pokusíme pomoci výběrem peněz na stravné, ubytování a studijní pomůcky pro obě sestry.

Máte-li jakékoliv dotazy, pište na e-mail [email protected]. Detailní informace k registraci se dozvíte v dalším článku na OnaDnes.cz, sledujte stránku www.onadnes.cz/jarmark.