BRuNO family park se těší na vaši návštěvu v roce 2022

6. leden 2022, 22:28
BRuNO family park se těší na vaši návštěvu v roce 2022

Přichází nový rok a s ním i tradiční novoroční předsevzetí. U nás v BRuNU rádi plníme přání a dáváme prostor pro naplnění předsevzetí do nového roku. Takže pokud si říkáte, že v roce 2022 chcete mít dostatek pohybu, více se smát a trávit čas se svojí rodinou, pak je pro vás BRuNO family park jako stvořený.

Vnitřní areál BRuNA se rozkládá na 4000 m2. Čeká tu na vás přes 40 unikátních atrakcí, které nabízí prostor pro to správné dovádění. A dovádět mohou nejen děti. V parku vítáme celé rodiny a atrakce si mohou vyzkoušet jak děti, tak i rodiče. A proč nespojit pohyb se zábavou? I takovou formou si lze plnit novoroční předsevzetí. Lezecké schopnosti vyzkoušíte na boulderovce či lanových komínech. Za lezecký výkon se lze odměnit sklouznutím skrze dlouhé tobogány. Zapotíte se také na trampolíně nebo velmi oblíbených skákacích polštářích. Zabrat dá ale i autodrom či plavba na loďce.

Odpočinek po dovádění na atrakcích si můžete dopřát v kavárničce a energii doplnit v bufetové Zobce či restauraci Hnízdo. A pokud si do nového roku dáváte jako předsevzetí lehkou stravu, i tu vám tu rádi připraví.

To nejdůležitější ale je, že v BRuNU nikdy nebudete sami. Zábavní park je místo, kde člověk nikdy není sám. Ať už přijdete na teambuilding, uspořádáte u nás oslavu anebo se vydáte na výlet s rodinou, budete obklopeni pozitivně naladěnými lidmi. A legrace, smích a především milovaní lidé kolem jsou prostě nejvíc.

Srdečně vás zveme do BRuNA, zábavního parku plného zábavy a pohody!

www.brunofamilypark.cz

Foto: ©BRuNO family park