BRuNO family park – poukaz jako vánoční dárek

6. prosinec 2021, 23:04
BRuNO family park – poukaz jako vánoční dárek

Jaký vánoční dárek zvolit? Nad vánočními dárky přemýšlí každý z nás. Napadlo vás už darovat zábavu? My vám takový dárek nabízíme v podobě poukazu do BRuNO family parku. Poukazem do tohoto zábavního parku v Brně potěšíte celou rodinu. BRuNO je totiž určené nejen dětem, ale i jejich dospělým doprovodům.

Prostřednictvím poukazu darujete zábavu v podobě více než 40 úžasných atrakcí. Svoji oblíbenou si u nás najde každý, velcí či malí, holky nebo kluci. Kluci ocení autodrom, stolní fotbálek nebo air hokej. Holky jistě nadchne moře s lodičkami, sýrárna nebo podmořská jeskyně. Každý milovník dobrodružství bude nadšen z lanových prolézaček s několika komíny, mosty či lanovkou. Velmi akční je taky skákací polštář, trampolíny nebo houpák. Skrze některé prolézačky se lze dostat až do výšky 22 m, kde se nachází prosklená vyhlídka. A z vyhlídky hurá dolů 38m tobogánem.

Na návštěvníky čeká také občerstvení v kavárničce, v bufetu Zobka či restauraci Hnízdo.

BRuNO family park je vhodný pro děti všeho věku, i pro ty nejmenší. Místo pro tu správnou zábavu zde čeká úplně na každého.

Na uplatnění poukazu bude mít obdarovaný celý rok. Využít jej ale může hned mezi Vánočními svátky, kdy u nás bude vše připraveno pro veselé dovádění! Tak neváhejte a využijte naše poukazy jako skvělý Vánoční dárek!