BRuNO family park o Vánocích

6. prosinec 2021, 22:56
BRuNO family park o Vánocích

Nechcete trávit celé Vánoční prázdniny doma? Přemýšlíte, kam vyrazit? Máme pro vás úžasný tip! Přijeďte k nám do BRuNA. BRuNO je moderní zábavní park pro rodiny s dětmi. A protože o Vánocích má být rodina pospolu, je BRuNO ideálním místem, kde strávit společný čas a užít si spoustu zábavy.

Na 4000 m2 naleznete více než 40 atrakcí. Děti jistě nadchne „Moře s lodičkami“, které nabízí v zimním období trochu letní nálady. Letní dovádění připomenou i zdejší tobogány. Vodu v nich ale nenajdete. Jedná se o suché tobogány dlouhatánské několik desítek metrů. Mimo tobogány jsou zde také skluzavky, které umožňují i rychlostní závody. Na své si přijdou milovníci lanových center, prolézačky tohoto typu jsou tu opravdu rozsáhlé. Zahrnují několik výškových komínů, tunely, mosty i lanovku. Velmi oblíbené jsou také skákací polštáře. A protože se v BRuNU dá vystoupat do značné výšky, máme pro vás v 7. patře, ve výšce 22 m vyhlídku „Čapí oko“. Je celé prosklené, takže výhled z něj na zimní město je opravdový zážitek.

Nebojte se k nám vzít i nejmenší dětičky. Pro mladší 3 let je u nás oddělení „Mláďata“, kde si děti vyhrají s dřevěnými hračkami, v bazénku s balónky nebo s velkými lego kostkami.

Kromě zábavy u nás nechybí ani občerstvení. Takže si v době vánočních svátků odpočinete také od přípravy svátečních jídel. Postaráme se o to za vás. V areálu máme kavárničku, bufetový koutek zvaný Zobka a také restauraci Hnízdo. Ve všech zmíněných se o vás postará milý personál a potěší vás skvělá jídla.

Přijďte do BRuNA užít si spoustu zábavy a také oddychu, zahřát se a vyřádit. Protože Vánoce mají být plné úsměvů!