Broadway meets Broadway v Českém Krumlově

10. červen 2019, 3:18
Broadway meets Broadway v Českém Krumlově

Prestižní Mezinárodní hudební festival Český Krumlov (http://festivalkrumlov.cz/) od 19. 7. do 10. 8. už po osmadvacáté ozdobí letní kulturní sezónu v České republice.

Klasika, jazz, folk, muzikál, opera i bravurní prolínání žánrů… připraveno je celkem 23 koncertů! Oceňovanými bonusy MHF Český Krumlov jsou nejen žánrová pestrost, vynikající výkony umělců, ale také výjimečná místa konání koncertů v českokrumlovském hradu a zámku i v dalších objektech města zapsaného na seznam světového dědictví UNESCO a v jeho okolí. Na pódiu v Pivovarské zahradě se v sobotu 3. srpna na koncertě Broadway meets Broadway sejdou sólisté z broadwayských divadel Capathia Jenkins a Hugh Panaro s českými zpěváky z Divadla Broadway Michaelou Gemrotovou a Marianem Vojtkem (http://festivalkrumlov.cz/program-a-vstupenky/broadway-meets-broadway-setkani-ceskych-a-americkych-muzikalovych-hvezd/). Společně se symfonickým orchestrem pod taktovkou dirigenta R. C. Fleischera vystoupí v programu složeném z ukázek z nejpopulárnějších muzikálů. Cats, Les Misérables, Phantom of the Opera, Dracula, Angelika…  

Vstupenky na festivalové koncerty jsou v prodeji on-line (http://festivalkrumlov.cz/program-a-vstupenky/) nebo v pobočkách společnosti Ticketstream po celé České republice a Infocentru v Českém Krumlově.