Benátská! s Impulsem? To je oslava hudby, lásky a radosti říkají švédští Europe, kteří zde zahrají v pátek 26. 7.

11. červen 2019, 11:18
Benátská! s Impulsem? To je oslava hudby, lásky a radosti říkají švédští Europe, kteří zde zahrají v pátek 26. 7.

Doražte na festival Benátská! s Impulsem a užijte si naší Europe party! Bude to oslava lásky, hudby a radosti. Pojďme si společně udělat nezapomenutelnou noc!”, zve na festival Benátská! s Impulsem za skupinu Europe bubeník Ian Haugland

Nezapomenutelná určitě bude i pro desítku výherců festivalové soutěže o setkání s celou kapelou Europe. Zapojit se mohou všichni od 6. července na facebooku Benátské! (https://www.facebook.com/benatskanoc.cz/)

 Europe – pátek 26. 7.

„Zbožňujeme české fanoušky, zdejší publikum i hraní zde. Máme mnoho společného nejen v hudbě a literatuře. To je ten důvod! Domnívám se, že čeští posluchači skutečně rozumí a mají rádi rockovou hudbu. My zase víme, co chtějí – jenom to nejlepší!,” doplňuje Ian. „Zahrajeme mix našich největších hitů, ale i písní, které rádi hrajeme naživo. Určitě nevynecháme ani sólové pecky a samozřejmě i překvapení bude!”

 Naši příznivci jsou naše motivace!

Vloni jsme přivítali rekordní počet návštěvníků, dorazilo jich přes 40 000. To je pro nás obrovská motivace. Pro tento ročník jsme se snažili připravit skvělý program, aby se nejen všichni vrátili, ale přivedli s sebou i další přátele a my tak mohli slavit společně další rekord,“ říká Petr Pečený za pořadatele festivalu.

 27. ročník festivalu Benátská! s Impulsem uvede během 4 festivalových dnů od čtvrtka 25. 7. do nedělních ranních hodin 28. července 2019 hostit na 3 scénách (2 pódia a stan Rádia Impuls) přes 50 hudebních formací a DJ´s.

Božský čtvrtek, tedy první festivalový den 25. 7., bude patřit nejen hudební oslavě 80. narozenin Karla Gotta, ale také vystoupením Anny K., Petera Nagyho, Dalibora Jandy a dalších.

Pátek 26. 7. Europe, Richardovi Műllerovi, Čechomoru, Marku Ztracenému či rockovým kapelám Harlej, Alkehol, atd.

Sobota 27. 7. naopak českým kapelám: Chinaski, Lenny, Ben Cristovao, David Stypka, Václav Neckář, Michal Hrůza, Jaroslav Uhlíř  či slovenským No Name.

 Proč vyrazit právě na Benátskou!?

Letos jednoznačně kvůli exkluzivnímu vystoupení Karla Gotta, které pořadatelé pojmou jako božskou oslavu jeho 80. narozenin. „Je to pro nás velká výzva a pro festival veliká pocta. Však pro Karla také připravujeme speciální překvapení,“ doplňuje spolupořadatel Pavel Mikez.

 Podrobné informace, historii, rozhovory s pořadateli a účinkujícími  naleznete v přiloženém press kitu.

 Podrobný seznam naleznete na www.benatska.cz.

 Výhodnější už to nebude! Vstupenku na 27. ročník hudebního festivalu Benátská! s Impulsem pořídíte do konce června za 1590,- Kč v předprodeji na https://www.benatska-vstupenky.cz/eshop/.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Festival Benátská! s Impulsem se nachází v nádherném areálu ve Vesci u Liberce. Pořadatelé zajišťují pro návštěvníky pestrý a zábavný program pro celé rodiny.  Nabízí doprovodný program, skvělé služby, kvalitní kuchyni, regionální potraviny, tradiční festivalovou vinárnu, nejdelší vodní skluzavku na hudebních festivalech v ČR, dostatečné množství pravidelně udržovaných záchodů, velké parkoviště, oddychové zóny, dětský koutek a spoustu dalších věcí.

 Benátská! s Impulsem je Čistým festivalem. My odpad třídíme!

Benátská! s Impulsem je bezbariérovým festivalem.

Na Benátskou! s Impulsem můžete i se stanem či karavanem.