Ballantine’s Brasil Tour s DJem Brianem jede!

12. srpen 2015, 14:08
Ballantine’s Brasil Tour s DJem Brianem jede!

Letní párty jsou tady a s nimi i chuť! Chuť do života, chuť na hudbu, chuť  do tance, chuť na zábavu s přáteli, chuť na osvěžující drink. Ballantine’s Brasil Nights v čele s DJ Brianem jsou pěkně rozjeté a mají přesně tenhle styl.

Možná právě kousek od vašeho domova se během teplých měsíců odehrává opravdová brazilská noc. Pestré barvy, krásné tanečnice, charismatický bubeník, jedinečný DJ Brian a spousta nezapomenutelných zážitků až do časného rána.

Dostanete žízeň? Pak pro vás máme horký (vlastně osvěžující) tip. S Ballantine’s Brasil, skotskou whisky s příchutí brazilské limetky, sladíte váš večer dokonale. Můžete ji pít jako shot anebo v koktejlu Highland Samba. Ať dáte přednost dlouhému drinku, nebo to máte radši ostřejší, s prázdnou domů neodejdete. Stylová potítka, parádní letní kšiltovky a jeden hlavní dárek... To všechno je ve hře a zapojí se automaticky každý, koho Ballantine’s Brasil  okouzlí.  

„Brazílii miluju, je to země se strašně pozitivní energií a s lidmi, kteří se stále usmívají. Každé turné po téhle zemi pro mě byla radost. Je skvělé, že si tu jedinečnou atmosféru můžu na Ballantine’s Brasil Nights připomenout. Publikum si to i tady vážně skvěle užívá,“ říká DJ Brian, který jezdí hrát do Jižní Ameriky pravidelně a kterého návštěvníci Ballantine’s Brasil Tour milují.

Letos zkrátka nemusíte díky Ballantine’s Brasil Nights za vášní a temperamentem brazilských karnevalů cestovat nikam daleko. A až si budete chtít znovu navodit ten pocit, anebo se pochlubit kamarádům, budete mít v ruce fotografii. S Brianem, s tanečnicemi, anebo se sympatickým papouškem.  

Nejbližší Ballantine’s Brasil Night proběhne v sobotu 15.8. v klubu La Noche v Písku. Kompletní turné a další informace sledujte na www.ballantinesbrasil.cz anebo na www.facebook.com/ballantinesbrasilcz