Aviatická pouť připravila vánoční nabídku

8. prosinec 2014, 16:48
Aviatická pouť připravila vánoční nabídku

Přesně půl roku zbývá do zahájení jubilejního dvacátého pátého ročníku Aviatické pouti a organizátoři pilně pracují na přípravách programu. Zároveň si však váží i tradiční přízně návštěvníků a připravili pro ně časově omezenou nabídku cenově zvýhodněných vstupenek na Aviatickou pouť 2015, která se uskuteční na pardubickém letišti ve dnech 6. a 7. června příštího roku.

„Protože se vstupenka na Aviatickou pouť stává i vhodným vánočním dárkem, tak jsme pro letošní rok připravili výhodnou nabídku. V čase od 8. prosince 2014 do 15. ledna 2015 je možné zakoupit běžnou vstupenku za 200 Kč. Zkrátka nepřijdou ani zájemci o luxusnější zážitek, pro které je opět připravena,početně velmi omezená, Zlatá vstupenka s rezervovaným místem k sezení v první řadě na místě s dokonalým výhledem a nezbytným servisem. Ta ve vánočním předprodeji stojí rovných 1000 Kč,“ říká o letošní výhodné nabídce Josef Hadinec z organizačního štábu Aviatické pouti.

Cenově zvýhodněnou vánoční nabídkou tak, v pondělí 8. prosince, oficiálně začne předprodej v sítích Ticketstream, Ticketportal nebo Ticketart. Od 16. ledna 2015 pak předprodej bude pokračovat až do začátku Aviatické pouti 2015, přičemž cena vstupenky pro dospělého bude, tak jako v letošním roce, 260 Kč, při zakoupení přímo při vstupu na AP 2015 bude cena 280 Kč. Vstupné pro děti ve věku 6 až 15 let je 50 Kč a mladší děti mají vstup zdarma. V předprodeji bude, až do vyprodání omezené kapacity, také Zlatá vstupenka za částku 1100 Kč.

Těšíme se na vaši návštěvu na Aviatické pouti s podtitulem Čtvrt století legendy, která se koná 6. a 7. června 2015 na letišti v Pardubicích.