Akční týmová hra, která vás pohltí? Vyzkoušejte si FUTURENTO. Kreativní ředitel Daniel Martinek Vás zve do hry, která nemá obdoby

7. únor 2022, 6:30
Akční týmová hra, která vás pohltí? Vyzkoušejte si FUTURENTO. Kreativní ředitel Daniel Martinek Vás zve do hry, která nemá obdoby

FUTURENTO je akční týmová zábava, která pohltí každého. Čeká vás plno zajímavých úkolů na fyzičku, trpělivost, zručnost, a to vše se zapojením týmové spolupráce. Vyzkoušejte si, jak vaše rodina či přátelé umí spolupracovat.

V bývalých halách ČKD v Praze, vzniklo zábavní centrum, kde vás čeká plno zábavy a dobrodružství. Prvky z různých zábavních parků, byly umístěny na plochu 2 000 m2 a poupraveny tak, aby zapadaly do konceptu naší hry i z hlediska vývoje a toho kam se má celý projekt průběžně posouvat. Můžete se těšit na laserové bludiště, prolézačky a opičí dráhy, bazén s plastovými míčky, edukativní úkoly, únikové hry a mnoho dalšího.

„Pokaždé, když vymýšlím nějaký nový úkol, tak chci, aby to každého bavilo a bylo to něco jedinečného. Stavba jednoho úkolu může zabrat i několik týdnů až měsíců, podle toho, jak je úkol velký a technologicky náročný. Například úkoly, které stavíme aktuálně, rozpracováváme do posledního detailu i po designové stránce, a to časovou osu značně natahuje. Říká Daniel Martinek, kreativní ředitel FUTURENTO, který má na starost vývoj a stavbu všech úkolů a dalších aktivit. FUTURENTO je to pravé místo pro rodinný výlet, oslavu narozenin či výlet s přáteli. Specializujeme se také hodně na velké skupiny, jako jsou školní výlety či firemní akce.“ doplňuje kreativní ředitel zábavního centra FUTURENTO, Daniel Martinek.

36

„Inspirací pro nové úkoly je celá řada. Jsou to různé filmy a hry. Mám nakoukáno snad všechny filmy a PC hry ve stylu sci-fi, cyberpunku nebo Dystopie. Hledám tak hlavně inspiraci v designu a případně další prvky, někdy si film stopnu a vrátím zpět i 50x jen kvůli malému detailu v kulisách, který bychom mohli částečně využít u nás.“ vypráví Martinek.

„Zábavní centrum je unikátní svým technologickým provedením. Každý návštěvník od nás dostane telefon s naší aplikací, která hráče celou dobu hry (3 hodin) provází. Mobilem otevírají místnosti, sbírají body a každý vidí své statistiky. Nyní testujeme fungovaní chytrých hodinek, které by měly časem vyměnit mobily. Od hodinek si slibujeme obrovský posun, protože nově bychom mohli zákazníkům měřit například spálené kalorie. K myšlence hodinek se vracíme po 3 letech, kdy nám to již umožňuje technologie.“ rozplývá se natěšeně Martinek.

IMG_5690

Součástí rozsáhlého areálu je plně vybavený bar, vnitřní i venkovní sezení na zahradě či pod pergolou, samozřejmostí jsou i šatny a sprchy. Součástí je také vlastní parkoviště.

Pokud byste si chtěli vyzkoušet FUTURENTO, což rozhodně doporučujeme, využijte jedinečné akční nabídky na e-shopu FUTURENTO. Po zadaní slevového kódu PASEO22, získáte až 35% slevu na všechny vouchery.

Foto: ©FUTURENTO