Adam Mišík prodává kokain a chce udělat BANGER. První záběry z filmu Adama Sedláka

23. květen 2022, 23:07
Adam Mišík prodává kokain a chce udělat BANGER. První záběry z filmu Adama Sedláka

Příběh jedné divoké páteční noci plný drog a rapu a šokující proměnu Adama Mišíka přinese do kin film BANGER.. režiséra Adama Sedláka. Svou atmosféru a styl odhaluje v prvních záběrech.

Každej bude znát moje jméno, každej bude znát můj ksicht,“ hlásá ve filmu Adam Mišík. Jeho postava Alex prodává nejlepší kokain v Praze, ale má sen nahrát svůj vlastní banger. Se svým producentem Láďou se vydává na jízdu nočním městem, aby na feat získal rappera Barracudu. V dalších rolích se představí Marcel Bendig, Anna Fialová, nebo právě rapper Sergei Barracuda, jenž ztvárnil sám sebe. Ve filmu se objeví také hvězdy sociálních sítí Anna Purič, Džana Valjevac, pornoherečka Stacy Cruz a další známé tváře.

Stejně dynamické jako filmový příběh bylo i samotné natáčení v pražských ulicích, které probíhalo kompletně na iPhone. Adam Mišík k natáčení říká: „Celý příběh se odehrává v jeden večer a je to pořádná jízda. Stejně tak na mě působilo i natáčení. Měl jsem pocit, jako by to byl jeden natáčecí den, i když jich bylo 15. Hodně momentů vznikalo spontánně přímo v danou situaci, takže bylo potřeba mít Alexovu energii hodně pod kůží.“

V KINECH OD 22. ZÁŘÍ 2022