5 příležitostí, kdy určitě vytáhnout šperk jako dárek

18. duben 2021, 22:50

Nejen narozeniny nebo Vánoce volají po obdarování třpytivým klenotem. Existuje mnoho životních milníků, které si chce člověk připomínat navždy. Nezapomeňte na ty nejdůležitější a potěšte lidi vašemu srdci nejbližší.

Ať už jde o dospělou ženu nebo malou parádnici, obě si zaslouží být hýčkané, mrkněte s námi na situace, kdy je víc než vhodné vytáhnout kouzelnou krabičku a vyrazit dech šperkem.

Narozeniny a výročí

Narozeniny a hlavně ty kulaté nebo významné jako jsou 15 nebo 18 narozeniny by u žen a dívek měly  být vždy signálem k novému šperku. Takový, který třeba v budoucnu předají svojí dceři a bude v rodině po celé generace.

Na výročí je krásné, že jeden dar předáte a druhý dostanete. Ženu můžete překvapit briliantovým přívěskem a muže náramkem na míru. Zkuste navíc překvapit svůj protějšek šperkem, na který necháte vyrýt datum seznámení nebo svatby! Inspirujte se tipy na šperky, které se hodí jako dárek k 10 letům od svatby nebo k významným kulatinám.

srdicko-danfil

Promoce a maturita

Tyto dvě události jsou významnými mezníky studentského života, neměly by být tedy odbyty jen květinami a slavnostním obědem. Několikaleté úsilí si zaslouží odměnu v podobě něčeho skutečně speciálního, co třeba zlaté náušnice s drahými kameny?

4337-danfil-nausnice-

Narození dítěte

Poslední tip je často opomíjený a nemůže to být větší škoda. Šťastní tatínkové by ideálně měli po narození miminka darovat svým polovičkám krásný šperk jako projev vděčnosti za to, co musela přetrpět. Zároveň mohou rovnou obdarovat i maličkou princeznu dětskými náušničkami, které ozdobí její nežnou tvářičku.

2157-bile-duhove-nausnice-danfil-kids-modra