3 tipy, jak s konferenčním stolem proměnit vzhled vašeho obývacího pokoje

17. duben 2022, 14:12

Ať si bytoví designeři říkají, co chtějí, nejdůležitějším aspektem každého domova je to, jak se v něm cítíte vy, jeho obyvatelé. Proto je vždy důležité dát hlavně na své pocity. Následující tipy berte jako doporučení, která můžete přizpůsobit svému bytu, a přeměnit s jejich pomocí vaše obydlí v útočiště snů.

shutterstock_60932725

Tip číslo jedna: správně zvolené místo je klíčové

Než se rozhodnete pořídit si nový konferenční stůl, důkladně se zamyslete nad tím, kam jej umístíte. Je jeho aktuální místo opravdu to nejlepší? Konferenční solek patří na takové místo, které je poblíž sedačky a křesel. Díky tomu tak může bez potíží plnit svou hlavní funkci: sloužit k odkládání věcí.

Tip číslo dvě: na velikosti záleží

Při výběru konferenčního stolu byste rozhodně neměli podcenit ani jeho správnou velikost. Je-li moc nízký, budete se k němu muset pokaždé ohýbat. Vyšší stolek je praktický, protože budete mít občerstvení vždy po ruce, a v případě, že přijde větší počet lidí, dají se k němu umístit také jídelní židle a vytvořit tak pohodlné a praktické sezení.

Tip číslo tři: stolek musí obývací pokoj doplňovat

V neposlední řadě je nutné promyslet také to, jaký styl stolku pořídit. K jednoduše zařízenému obývacímu pokoji se skvěle hodí jednoduchý stolek a naopak. Samozřejmě nepodceňujte ani výběr barvy a materiálu. Vše musí dokonale ladit, aby vás obývací pokoj působil harmonicky a dohromady propůjčoval interiéru jednotný dojem.

Konferenční stolek by měl váš život zjednodušovat a poskytovat vám pohodlí v případě, že se zrovna díváte na televizi nebo pořádáte posezení s přáteli. Zároveň musí nabízet dostatek odkladového prostoru, ladit se zbytkem nábytku, ale také s křesly a sedačkou. Jakmile ten ideální stoleček objevíte, neotálejte s jeho koupí.

Foto/zdroj: ©Alex Gorins / Shutterstock.com