MAJESTICA

21.12.2021, 20:00 – 22:00

MAJESTICA oznamuje své vánoční „The Christmas Carol Tour 2021“! Jedna show patří PRAZE!

MAJESTICA

Vánoce jsou sice ještě daleko, ale fanoušci už se nyní mohou těšit na unikátní show, kde jde power metal ruku v ruce s muzikálem. Chystá se vánoční turné kapely MAJESTICA a jejich „A Christmas Carol Tour“ Charlese Dickense. MAJESTICA přiveze tento výjimečný soundtrack na pódia po celé Evropě a doprovodí Ebenezera Scrooge na jeho cestě s Duchy Vánoc.

„S velkým potěšením můžeme oznámit, že MAJESTICA konečně vyrazí na cesty, na naše první headline tour po Evropě. Minulý rok jsme vám přinesli muzikál „A Christmas Carol“ na sociálních médiích a youtube, letos tento muzikál přivezeme až přímo k vám! Když přijdete na naši „A Christmas Carol“ show, ihned pocítíte ve své blízkosti ducha Vánoc. A samozřejmě, pokud jste fanouškem našeho předchozího alba „Above The Sky“, nebudete zklamáni. Jsme velmi rádi a těšíme se, že vás všechny potkáme na našich cestách, a už se vážně nemůžeme se dočkat, až vám přivezeme „A Christmas Carol“ do vašeho města.“ – Tommy

Vybrané město v České republice, je PRAHA, klub Nová Chmelnice a onen duch Vánoc zde bude mít mimořádnou sílu, protože se zde objeví těsně před štědrým dnem, přesně 21. 12. 2021!

Jedinečný vánoční power metalový muzikál kapely MAJESTICA v předvánočně naladěné PRAZE, plné barevných světýlek, vůně vánočního punče, pečených kaštanů a radostně napjatého očekávání štědrého večera…tak co, už se těšíte?

Ticketportal