GoGo Penguin

25.4.2021, 19:30 – 21:30

Vzrušující pulzující jazz ovlivněný elektronikou. Proměnlivé lámané beaty, telepatická souhra a slabost pro hymnické melodie.

Vzhledem k vyhlášení nouzového stavu a omezení všech kulturních, sportovních a společenských akcí Ministerstvem zdravotnictví ČR se koncert z původního termínu 04. 11. 2020 od 19:30 hodin překládá na nový, náhradní termín 25. 04. 2021. Začátek a místo koncertu se nemění. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti a není potřeba je vyměňovat.

To vše přispívá k nezaměnitelnému zvuku GoGo Penguin, kapely považované za vůbec nejzajímavější počin, který se na britské scéně v posledních letech objevil. Složením by mohlo jít o typické klavírní trio, ale zatímco melodické a harmonické nápady a struktura skladeb vycházejí z klasiky a jazzu, rytmy čerpají z elektronické hudby. Právě toto setkání protikladů činí akusticko-elektronický zvuk GoGo Penguin tak vzrušující a vytváří tolik působivou a emocemi nabitou hudbu, která čerpá z opojné kombinace vlivů od umělců jako Brian Eno, John Cage či Squarepusher, ale i z atmosféry deštěm zmáčených šedivých ulic Manchestru.
Gogo Penguin tvoří:
Chris Illingworth – klavír, klávesy
Nick Blacka – konrabas
Rob Turner – bicí

Info pro ZTP/P: osoby ZTP/P dle platného ceníku, doprovod jedné osoby zdarma
pro vozíčkáře místa vyhrazena, bezbariérový přístup zajištěn
rezervace vstupenek ZTP/P: +420 224 091 439, [email protected]

Ticketportal