LORDS OF THE SOUND s programem ʹGrand Christm

2.12.2021, 19:00 – 9.12.2021, 20:00

Orchestr nové generace LORDS OF THE SOUND uvádí nový vánoční program "Grand Christmas".

LORDS OF THE SOUND s programem ʹGrand Christm

Vystoupení LORDS OF THE SOUND, to je něco víc než pouhý koncert, to je skutečný svátek hudby!

Do novoroční pohody, ducha Vánoc, atmosféry lásky a tepla rodinného kruhu se pohroužíme za zvuků svátečních písní a skladeb v podání orchestru LORDS OF THE SOUND.

Všichni přece tak milujeme tu báječnou náladu, když můžete přímo celým tělem procítit krásu toho okamžiku, kdy nás láska naplní přímo ze středu a vyzařuje až do celého světa. A hudba dokáže vytvořit takovou náladu kolikrát se Vám jen zachce! Hudba, která vychází z harmonie Vánoc, posvátnosti okamžiku i klidu srdce a duše.

Orchestr vám daruje živý zvuk vánočních hitů a soundtracků k nejoblíbenějším vánočním filmům: "Vánoční koleda", "Doba ledová", "Polární expres", "Grinch", "Sám doma", "Waltz in a Snowstorm", "Jingle Bells", "Let is snow", "We Wish You A Merry Christmas", "Happy New Year", "Last Christmas" a dalších.

Orchestr LORDS OF THE SOUND každým dalším koncertem okouzluje stále rostoucí počet diváků a vytváří si tak publikum věrných fanoušků. Návštěvníci je nazývají „pozitivní orchestr“ čímž poukazují na jejich nestrojenou upřímnost a charisma, takže jejich koncerty jsou plné prvků show, humoru a lidské komunikace s publikem.

Zasvěťte svůj večer orchestru nové generace LORDS OF THE SOUND, přijďte se svými blízkými a prociťte jednotu mezi sebou a hudbou tajemných vánočních svátků!

www.artpartner.cz

Ticketportal