LEAVE´S EYES

16.11.2021, 19:30 – 21:30

Symphonic-metalová ikona LEAVE´S EYES představí novou desku na podzim 2021 v PRAZE!

Monumentální, epická, silná. Takové přívlastky sklízí nová deska symphonic-metalových bardů LEAVE´S EYES „The Last Viking“, která vyšla v říjnu tohoto roku a se kterou kapela vyrazí příští rok na „The Last Viking European Tour“. Speciálními hosty turné jsou melodic-power-metaloví Italové TEMPERANCE a symphonic-metalová kapela z USA CATALYST CRIME!

Při plánování tohoto turné nezapomněla kapela LEAVE´S EYES ani na svou věrnou a početnou fanouškovskou základnu u nás a jeden koncert tedy patří i České republice! Bude to PRAHA, Klub Nová Chmelnice, 16. 11. 2021!

LEAVES 'EYES ve svém díle vždy přikládají maximální důležitost přesnému vyjádření historických událostí. Přečetli spoustu knih a všechny vikingské ságy byly pečlivě prostudovány, aby mohl vzniknout tento příběh o konci věku Vikingů. "Některá televizní dramata nebo filmové trháky mě rozesmějí, když vidím, že Vikingská sága je zde obrácena vzhůru nohama. My v historii bordel neděláme“, slibuje Alexander Krull (zpěv), který je odpovědný za koncept alba i texty. „The Last Viking“ je epický soundtrack k bájnému světu vikingských dobrodružství.

Není pochyb, že se LEAVE´S EYES už nemohou dočkat, až vám představí tuto svou historickou ságu o posledním vikingském králi naživo! Čeká nás vzrušující, svěží, břitký koncert, plný nadšení, dynamiky, vše v tom správném, drsném tónu! Přijďte se dovzdělat v dějepisu.

Ticketportal