Vilém Veverka - NO LIMITS

26.11.2020, 19:30 – 21:30

Vilém Veverka, světově proslulý interpret, který se stále častěji a odvážněji pouští také do jiných žánrů tentokrát připravil jedinečnou instrumentální performanci - koncert na kterém se svou kapelou "Ultimate W Band" v Pražské křižovatce - 26.11.2020 -, za asistence kamer České televize, zároveň představí svou nejnovější desku (Next Horizon, Supraphon).

Vilém Veverka - NO LIMITS
Účinkují
Vilém Veverka
Pavel Šporcl, Michal Pavlíček, Miro Žbirka
Ultimate W Band


Unikátnost koncertu pak podtrhuje i účast hvězdných kolegů české scény, Pavla Šporcla, Michala Pavlíčka a Miroslava Žbirky, které při této příležitosti pozval.

Sám Vilém Veverka o tomto koncertu říká: "Je to příběh čisté interpretační radosti, který děláme právě proto, abychom posluchačům - ale i sami sobě - nadělili cosi, co by na klasické bázi nebylo představitelné. Zároveň jde o skutečnou potřebu vystoupit z klasických mantinelů, respektive objevovat nový prostor pro realizaci představ a skrze to se tak navrátit k ryzí podstatě vztahu sdíleného zážitku z hudby."

Kromě autorské hudby Michala Pavlíčka, Miroslava Žbirky či Martina Hyblera zazní skladby takových velikánů jakými byli Ennio Morricone, Astor Piazzolla, Marián Varga nebo Johann Sebastian Bach.

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete
zakoupit on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!
Další info:
Sleva 10%:
pro studenty, pro seniory ve věku 60 let a výše, pro držitele průkazu ZTP a ZTP/P (cena po slevě je uvedena v názvu slevy, slevu žádejte na prodejních místech Ticketportal nebo zvolte on-line v nákupním košíku, nárok na slevu je třeba u vstupu prokázat příslušným průkazem či obecně uznávaným dokumentem opatřeným fotografií) / bezbariérový přístup ANO / zvláštní sekce pro vozíčkáře ANO (bez další slevy), pro ostatní držitele průkazu ZTP/P NE

-TH-

Ticketportal