KAROL A KVÍDO

23.1.2021, 10:00 – 13.3.2021, 16:30

Na co se můžete těšit na našich koncertech? Už při vstupu na Vás bude čekat náš kouzelný maskot Kvído, který přichází z kouzelného světa. 

KAROL A KVÍDO

Karol a Kvído – zábava pro celou rodinu.

Budete si moct dát Kvídovu cukrovou vatu nebo Kvídův kouzelný popcorn. Po skončení koncertu bude mít pro Vás Karol připravené kouzelné tvořivé dílny, kde si budete moct něco hezkého vyrobit nebo si budete moct koupit ručně šitou panenku Karol a Kvídy a spoustu dalších zábavných věcí z pohádkového světa. Koncert bude plný písniček z našeho CD a abyste se je mohli naučit budou zdarma na Spotify, Apple music a Youtube. Celý koncert bude živě zpívaný, na podiu bude Karol, Kvído a dvě jejich kamarádky z kouzelného světa. Máme pro Vás připravenou show na 45 minut plnou zábavy, písniček a tance! Po každém koncertě budou Kvídovi kouzelné tvořivé dílny a focení s Karol a Kvídou. Nebojte, Karol a Kvído neodejdou do svého pohádkové světa dřív, než uspokojí každého malého diváka.

Zakoupením každé vstupenky získáváte exkluzivní slevu 15% na výrobky kosmetické značky Korff. Kódem ze vstupenky je možné  uplatnit na https://www.lakosmetika.cz.

Vybavte se na koncert. Kšiltovky, batohy, panenky, hrníčky a další předměty zakoupíte zde: http://shop.karolakvido.cz

Ticketportal