ZDENĚK IZER – Na plný coole!

16.7.2020, 19:00 – 21:00

Agentura Pragokoncert si pro Vás připravila další skvělé představení. A to představení plné smíchu a legrace. 

V rámci 18. ročníku Valašského Divadelního Léta 2020 Vás přijede pobavit nejoblíbenější stand up komik současnosti, pan ZDENĚK IZER a to se svou zábavnou talkshow „Na plný coole“. Celé to vypukne ve čtvrtek 16.7.2020 od 19:00 hod. v Janíkově stodole v Rožnově pod Radhoštěm.

Zdeňka Izera není jistě třeba dlouze představovat. Tento skvělý bavič, herec a moderátor účinkuje v reklamě, v televizi, kde uváděl celou řadu zábavných televizních pořadů (Jen blbni, Telebazar, Na palmě!)... „Na plný coole“ je nový pořad, ve kterém se diváci budou moci opět setkat s jeho jedinečným a nezaměnitelným humorem. Jako vždy přijdou na řadu oblíbené zábavné scénky, parodie, mnoho skvělých vtipů a imitování celé řady populárních českých i zahraničních zpěváků a zpěvaček. Vystoupení je opět obohacené videoprojekcemi, nejrůznějšími zábavnými kostýmy a převleky a světelnými efekty.
Pokud se chcete skvěle pobavit, pak je tato talkshow pro vás jako stvořená! Tak neváhejte a přijďte ve čtvrtek 16.7.2020 od 19:00 hod. do Janíkovy stodoly v Dřevěném městečku v Rožnově pod Radhoštěm! Ale pozor, vstupenky si raději zakupte včas, představení se uskuteční v divadelním sále.

Ticketportal