The Epic Apocalypse Tour 2020

26.10.2020, 20:00 – 22:00

BRNO zažije na podzim The Epic Apocalypse Tour, ohromující spojení kapel APOCALYPTICA a EPICA!

The Epic Apocalypse Tour 2020

Na 26. říjen 2020 se chystá něco opravdu velkého! BRNO, hala Vodova bude hostit jedno zastavení turné kapel APOCALYPTICA a EPICA, které spojují své síly v tzv. The Epic Apocalypse Tour 2020!

Finská APOCALYPTICA se svými skvělými covery od Metallicy nebo Slayer, hranými pouze na violoncella, s pomocí bicích, nesmazatelně zapsali do povědomí a srdcí mnoha metalových fanoušků. Svou originalitou a neotřelostí se tak zařadili mezi nejoblíbenější metalové kapely vůbec!  APOCALYPTICA vydala před pár dny své již deváté studiové album s názvem „Cell-0“, první čistě instrumentální album po 17 letech! Opravdu zde neuslyšíte zpívanou ani hlásku, zato se plně ponoříte do barvitých tónů jejich krásně strašidelně znějících nástrojů a vychutnáte si tak naplno jejich unikátní cello-metal. Eicca Toppinen k albu říká: „Uvědomil jsme si, že po mnoha vokálních spolupracích a různých producentech se chceme ponořit hlouběji do jádra APOCALYPTICY a nejlepší způsob je udělat to vlastními silami, bez vnější pomoci“. Zavrtejte se hluboko do kořenů, ze kterých vzrostla APOCALYPTICA, bude vám tam dobře.

Můžete se těšit na spousty nových skladeb. Vše bude podtrženo působivou produkcí, plnou speciálních efektů a pyra, a to vše v novém, krásném stage designu.

Co dodat? The Epic Apokalypse Tour 2020 bude něco velmi speciálního, něco, co byste si neměli nechat ujít! APOCALYPTICA, EPICA a WHEEL zahrají 26. 10. v BRNĚ, hale Vodova!

Ticketportal