Steaková degustrace s Jardou Lidákem - Stodola

21.5.2025, 18:30 – 23:59

Ve středu 21. května 2025 vás zveme na unikátní steakovou degustaci, kterou povede Jarda Lidák – mistr grillu, skvělý kuchař a parťák s mnohaletými zkušenostmi v gastronomii.

 

Cena vstupenky: 799 Kč

Termín: Středa 21. 5. 2025
Čas: 18:30–21:30
Místo: Restaurace Stodola – Zahrádka
Kapacita: 30 osob
Cena: 799 Kč / osoba
(včetně 4 druhů masa – cca 300–400 g/os., příloh, omáček a celého programu)

Připravte se na večer plný chutí, vůní a zážitků!
Ve středu 21. května 2025 vás zveme na unikátní steakovou degustaci, kterou povede Jarda Lidák – mistr grillu, skvělý kuchař a parťák s mnohaletými zkušenostmi v gastronomii.

Čeká vás komentovaná ochutnávka čtyř druhů masa, odborný výklad, tipy na přípravu a příběhy ze života v gastro světě. Naučíte se nejen poznat maso, ale i správně kombinovat přílohy, omáčky a především – užít si grilování na maximum.

Těšit se můžete na:

  • 4 druhy výběrového masa (telecí hanger steak, hovězí ball tip U.S. prime beef sous-vide, vepřový spider, vepřová pluma)

  • Skvělé přílohy a domácí fermentovanou zeleninu

  • Originální omáčky (chimichurri, pepřová, demi-glace)

  • 2 hodiny komentovaného programu s humorem i vášní

  • Pohodu, grilování na zahrádce a nezapomenutelný zážitek

Detailní program:

MASA:

Telecí Hanger Steak – jemná steaková specialita z oblasti bránice

Hovězí Ball Tip U.S. Prime Beef (sous-vide) – šťavnatý ořech z prémiového hovězího masa USA

Vepřový Spider – vzácný pánevní plátek s mramorováním

Vepřová Pluma – klenot z vepřové krkovice

PŘÍLOHY:

  • Pečená brambora na soli

  • Grenaille s pancettou, fazolkami, máslem a česnekem

  • Grilovaná sezónní zelenina

  • Čerstvé pečivo

  • Naše fermentovaná zelenina

OMÁČKY:

  • Chimichurri

  • Pepřová

  • Demi-glace

Cena: 799 Kč / osoba
(včetně veškerého jídla, omáček, příloh a programu)

Rezervace nutná!
Přes náš web www.stodolaolomouc.cz nebo SMS Ticket (předprodej).

Restaurace Stodola, Litovelská 77/7, Olomouc

SMS Ticket