Steaková degustrace s Jardou Lidákem - Stodola
Ve středu 21. května 2025 vás zveme na unikátní steakovou degustaci, kterou povede Jarda Lidák – mistr grillu, skvělý kuchař a parťák s mnohaletými zkušenostmi v gastronomii.
Termín: Středa 21. 5. 2025
Čas: 18:30–21:30
Místo: Restaurace Stodola – Zahrádka
Kapacita: 30 osob
Cena: 799 Kč / osoba
(včetně 4 druhů masa – cca 300–400 g/os., příloh, omáček a celého programu)
Připravte se na večer plný chutí, vůní a zážitků!
Ve středu 21. května 2025 vás zveme na unikátní steakovou degustaci, kterou povede Jarda Lidák – mistr grillu, skvělý kuchař a parťák s mnohaletými zkušenostmi v gastronomii.
Čeká vás komentovaná ochutnávka čtyř druhů masa, odborný výklad, tipy na přípravu a příběhy ze života v gastro světě. Naučíte se nejen poznat maso, ale i správně kombinovat přílohy, omáčky a především – užít si grilování na maximum.
Těšit se můžete na:
-
4 druhy výběrového masa (telecí hanger steak, hovězí ball tip U.S. prime beef sous-vide, vepřový spider, vepřová pluma)
-
Skvělé přílohy a domácí fermentovanou zeleninu
-
Originální omáčky (chimichurri, pepřová, demi-glace)
-
2 hodiny komentovaného programu s humorem i vášní
-
Pohodu, grilování na zahrádce a nezapomenutelný zážitek
Detailní program:
MASA:
Telecí Hanger Steak – jemná steaková specialita z oblasti bránice
Hovězí Ball Tip U.S. Prime Beef (sous-vide) – šťavnatý ořech z prémiového hovězího masa USA
Vepřový Spider – vzácný pánevní plátek s mramorováním
Vepřová Pluma – klenot z vepřové krkovice
PŘÍLOHY:
-
Pečená brambora na soli
-
Grenaille s pancettou, fazolkami, máslem a česnekem
-
Grilovaná sezónní zelenina
-
Čerstvé pečivo
-
Naše fermentovaná zelenina
OMÁČKY:
-
Chimichurri
-
Pepřová
-
Demi-glace
Cena: 799 Kč / osoba
(včetně veškerého jídla, omáček, příloh a programu)
Rezervace nutná!
Přes náš web www.stodolaolomouc.cz nebo SMS Ticket (předprodej).
Restaurace Stodola, Litovelská 77/7, Olomouc