ChatGPT pro marketing | Workshop Brno | AI

12.6.2023, 17:00 – 23:59

Intenzivní workshop ChatGPT (umělé inteligence od OpenAI) pro marketingové specialisty!

Cena vstupenky: 950 Kč

Tento kurz (již šestý v pořadí !) je navržen pro všechny, kteří se chtějí seznámit a využít ChatGPT a další AI nástroje ke zvýšení úspěchu svých značek. Kurz se zaměřuje na osvojení praktických dovedností a technik

Po dokončení kurzu budou účastníci schopni efektivně začlenit umělou inteligenci do svých marketingových strategií a vytvářet inovativní a konkurenceschopné kampaně. Navíc získají schopnost rozumět a aplikovat AI v různých oblastech marketingu.

Lektor: Martin Krček je odborník s bohatými zkušenostmi v konverzační umělé inteligenci. Od dubna letošního roku vyškolil na chatGPT desítky lidí z komerčního i neziskového sektoru.

Vedl týmy AI ve společnostech AT&T, IBM, a organizoval globální Voice Hackathon. Pracoval na implementaci hlasových asistentů a chatbotů pro renomované organizace, jako jsou Electrolux, ComApp, Český Rozhlas a poskytoval workshopy pro O2, Google a ČSOB.  V současné době pracuje ve společnosti Vodafone kde implementuje nástroje umělé inteligenci. 

V minulosti se Martin zaměřoval na digitální marketing a nashromáždil cenné zkušenosti v různých sektorech, jako jsou finance (GE Money, Citibank, Raiffeisen), veřejná správa (ČSU, VZP, Ministerstvo financí), zdravotnictví (Eli Lilly, Lexum, MSD, Pfizer) či FMCG (Nestlé) a herní průmysl. O umělé inteligenci a marketingu přednášel ve Velké Británii, Španělsku, Izraeli, Německu či Polsku. Je ceretifikovaný Google Developer Expert. 

Kde: KUMST, Údolní 19, Brno

SMS Ticket