Yoga & Fyzio FEST

5.8.2023, 8:30 – 6.8.2023

Yoga & Fyzio Fest je dvoudenní naprosto unikátní festival celostní medicíny, fyzioterapie, psychosomatiky, funkčního pohybu a jógy.  

Cena vstupenky: 1 390 Kč

Celá akce je organizována pod záštitou Moravskoslezského kraje v rámci transformačního programu POHO2030 a Léto na Barboře. 

Těšit se můžete na 12 úžasných lekcí pohybových specialistů, celorepublikově uznávaných lektorů jógy, seznámíte se i s jinými druhy pohybu a jedinečnými přístupy lektorů k pohybu. Dále jsme pro Vás připravili 11 přednášek, které se budou dotýkat celostní medicíny, psychosomatiky, fyzioterapie, zdravého životního stylu u dospělých i dětí, stravování a mnoho dalšího.

Mezi přední osobnosti, které přijaly pozvání na náš festival, z oblasti jógy a pohybu jsou Zuzana Klingrová, Tomáš Strnad, Dana Čechmanová a Michal Elčkner (Punk Jóga), Lenka Mináriková, Martina Fallerová, Iva Mojžíšková, Magdaléna Štarhová, Linda Lacinová, Wendy Přistoupilová, Irena Štefániková, Martha Gadula Papafoti (Martha Dance), manželé Plecháčkovi (Muzikohraní). 

Je nám nesmírnou ctí přivítat na festivalu z řad odborných přednášejících MUDr. Jana Vojáčka, Pharm.Dr. Margit Slimákovou, MUDr. Karla Fouska, MUDr. Dmytro Glebova, MUDr. Janu Gurnou, Terezu Misařovou (Ajurvéda Česky), Mgr. Žanetu Kohoutkovou, Daniela Čmela (SK), Evu Kejíkovou (Eva ženám), Baru Gabczylovou. 

Kde: Důl Barbora, U Barbory 198, Karviná

SMS Ticket