MeetFactory: Můj boj

5.6.2023, 19:00 – 23:59

„City jsou jako voda, ta se taky vždycky formuje podle okolí. Dokonce ani nejhlubší bolest nezanechá stopy, když máme pocit, že nás zahlcuje a trvá příliš dlouho, není to proto, že by city nějak zatuhly, je to tím, že se zklidní a zůstanou bez pohnutí, stejně jako nehybná voda v jezírku.”

Cena vstupenky: 350 Kč

Norský autor Karl Ove Knausgård  si svou románovou autobiografickou hexalogií vysloužil přirovnání k novodobému Marcelu Proustovi. Svoji verzi „pátrání po ztraceném čase“ zapsal do rozsáhlého literárního seriálu, literární reality show, v níž se pokouší nevyhýbat se pojmenování žádného ze svých pocitů. Všechno musí jít ven! Co je povoleno literatuře - a za jakou cenu? A co je tedy v takovém kontextu povoleno divadlu? 

Překlad Klára Winklerová Úprava Petra Tejnorová, Matěj Samec Režie Petra Tejnorová Dramaturgie Matěj Samec Scéna Richard Loskot Kostýmy Adriana Černá Video-technická spolupráce Dominik Žižka Zvuková spolupráce Tomáš Novotný Produkce Magda Juránková Obsazení Saša Rašilov, Václav Rašilov Foto Andrea Černá

Kde: Činoherní studio, Varšavská 767, Ústí nad Labem

SMS Ticket