W.A.Mozart - Requiem d moll

6.4.2023, 19:30 – 23:59

Majestátní Mozartovo Requiem zazní v dubnu v podání Bohemian Symphony Orchestra Prague, Bohemina Choir Prague a předních sólistů.

Cena vstupenky: 590 Kč

Bohemian Symphony Orchestra Prague uvede 6. dubna 2023 v 19:30 v kostele U Salvátora v Praze jedno z velkolepých děl Wolfganga Amadea Mozarta – Requiem d moll.

Bohemian Symphony Orchestra Prague, Bohemian Choir Prague povede šéfdirigent orchestru Martin Šanda.

Bohemian Symphony Orchestra Prague si od svého založení připsal na konto již nespočet úspěchů, například několik evropských turné s rockovými legendami a leadery kapel Deep Purple, Nazareth, Europe, Alice Cooper, Toto, Survivor, Foreigner, Journey, Bonnie Tyler, Uriah Heep a dalšími. Pochlubit se může také spoluprací na projektech se švédskou kapelou Sabaton, britskou kapelou Kosheen, 2Cellos, slavným španělským operním pěvcem José Carrerasem nebo vokální skupinou The Tenors. Seznam hvězdných jmen, která měla s pražským orchestrem co do činění, je skutečně obsáhlý. Za zmínku stojí například také houslistka Vanessa Mae, zpěvačka Sarah Brightman či trojnásobný držitel Grammy Michael Bublé. Orchestr má za sebou rovněž řadu klasických koncertů po celé Evropě, vycestoval ale také na turné po Japonsku a Číně.

Kde: Kostel sv. Salvátora, Salvátorská 1, Praha

SMS Ticket