Na stojáka: Adéla Elbel, Karel Hynek a Richard Nedvěd

22.2.2023, 19:00 – 23:59

Znáte z HBO, ČT 2 a Comedy Central. Hvězdy populární televizní show.
Jedinečná atmosféra, kontaktní humor a spousta legrace!  

Cena vstupenky: 300 Kč

Adéla Elbel
Adéla Elbel je stand-up komička a moderátorka, kterou neformoval Marek Eben,
ale spíš Slávek Boura. Zabývá se životem v popkulturním odkazu s přesahem do filozofie citátů moudrých lidí. Je nesmlouvavě kritická, ale díky své lásce k proseccu je taky někdy fajn.
www.adelaelbel.cz

Karel Hynek
www.karelhynek.cz

Richard Nedvěd
Richard Nedvěd začal s kouzlením v roce 1999. Zpočátku se věnoval oborům „Jevištní magie“ a „Mikromagie“, ale postupem času obohacoval svá vystoupení osobitou trapno-humornou prezentací. Protože se tato vystoupení setkávala s vřelým přijetím diváckého publika, čím dál více se zaměřoval na propojování kouzlení s humorem, a proto tento obor začal označovat vlastním pojmem „Trapnomagie“.

Od roku 2008 se kouzlení věnuje profesionálně. V témže roce začíná vystupovat v českém stand-up comedy pořadu „Na Stojáka“ kabelové televize HBO. V roce 2010 se proslavil účastí v 1. sérii talentové soutěže „Česko Slovensko Má Talent“, kde se umístil na druhém místě. Stal se tváří několika reklamních kampaní (T-mobile, mBank, Dům barev) a nyní bývá hostem televizních zábavných pořadů, kulturních akcí, firemních i soukromých večírků. 

SMS Ticket