Degustační večer s Romanem Paulusem - Sváteční menu
Kde: Bistro Paulus, tř. Kosmonautů 1221/2a, Olomouc
Udělejte si tu správnou pohodu a klidnou večerní zastávku v předvánočním shonu. Šéfkuchař Roman Paulus pro vás připravil zajímavé sváteční menu, které potěší laika a nadchne milovníka dobrého jídla. Kromě jiného se můžete těšit na humří polévku s armagnacem nebo jelení hřbet. Svátečnímu menu poskytnou důstojný doprovod vybraná italská vína.
Menu na degustační večer
----
Amuse bouche
Lobster Prosecco
----
Tatarák z lososa, marinovaná ředkev, sezamový dresink
Gavi La Rocca DOCG, Coppo, Piemonte
----
Humří polévka s armagnacem
Vermentino Torresaline Maremma DOC, Spiaggiole, Toscana
----
Volská oháňka, lanýžová kaše
Pinot Nero DOC, Cantina Kurtatsch, Alto Adige
----
Jelení hřbet, červená řepa, pohanka
Ripasso della Valpolicella Classico DOC, Monte del Frá, Veneto
----
Čokoládovo- ořechový nákyp
El Azíz Vendemmia Tardiva IGT, Cantine Fina, Sicilia
Udělejte si tu správnou pohodu a klidnou večerní zastávku v předvánočním shonu. Šéfkuchař Roman Paulus pro vás připravil zajímavé sváteční menu, které potěší laika a nadchne milovníka dobrého jídla. Kromě jiného se můžete těšit na humří polévku s armagnacem nebo jelení hřbet. Svátečnímu menu poskytnou důstojný doprovod vybraná italská vína.