Cukrářská škola s Lídou - Francouzské dezerty

20.8.2022, 9:00 – 14:00

V cukrářském kurzu se zaměříme na tradiční francouzské dezerty - Éclair a Choux. Tyto delikatesy z odpalovaného těsta jsou voňavé, lahodné a vždy nádherné i na pohled.  

Cena vstupenky: 1 490 Kč

Během kurzu Vás naše cukrářka Ludmila Len naučí, jak vytvořit to nejnadýchanější těsto. Po upečení se pak pustíme společně i do přípravy těch nejrozmanitějších náplní nejrůznějších chutí, které francouzský zákusek vždy dovedou k dokonalosti.
Během kurzu obdržíte receptury na těsta i na krémy, cukrářka vám poradí pracovní postupy a dostanete také tipy na nejrůznější cukrářské vychytávky při pečení a zdobení.

Kromě zážitku si odnesete domů také 6 vlastnoručně vyrobených francouzských dezertů.

Kde: Bistro Paulus, tř. Kosmonautů 1221/2a, Olomouc

SMS Ticket